Sluiten

Categorieën

Filters

  Glazen schuifwand Lido Maatwerk Nero Mat Zwart

  €2.202,-

  Levertijd: 4-5 weken

  De zwarte glazen schuifwand Lido Nero maatwerk zijn immens populaire staal look schuifdeuren in het mat zwart. Het glas is 10 millimeter gehard veiligheidsglas en de wand is een dragende vloer systeem. Zorg er dus voor dat je altijd een dragende vloer heb... Toon meer
  1: Vul de afmeting in

  Vul hieronder jouw afmetingen in. De breedte is minimaal 186 centimeter en maximaal 573 centimeter. De hoogte is minimaal 100 centimeter en maximaal 240 centimeter.


  Het aantal panelen die je krijgt is afhankelijk van de breedte. Per paneel is de minimale breedte 64 centimeter en maximaal 98 centimeter. Er wordt door ons uitgerekend hoeveel panelen je nodig hebt nadat de bestelling is geplaatst. Vul hierboven altijd de dagmaat afmetingen oftewel de opening van je ruimte in. Wij bereken op basis van het minst aantal panelen die je nodig hebt voor de schuifwand.


  Voorbeeld aantal panelen berekening:
  Wanneer je een schuifwand van 430 centimeter breed wilt, gaan wij rekenen en krijg je een schuifwand met 5 panelen.


  - Je dagmaat is 430 centimeter
  - Er zijn 4 overlapping van de 5 glaspanelen die je geleverd krijgt
  - Elke overlapping van de panelen is 3 centimeter
  - 4 overlappingen x 3 centimeter per overlapping = 12 centimeter
  - 430 centimeter (dagmaat) + 12 centimeter (overlappingen) = 442 centimeter
  - 442 centimeter (inclusief overlappingen) / 5 panelen = 88,4 centimeter per paneel


  5 panelen van 88,4 centimeter passen perfect (met de overlappingen) in uw dagmaat van 430 centimeter. Je kunt de opening ook met 6 panelen afsluiten, echter gaan wij altijd uit van de minst aantal nodige panelen.

  CM
  Min: 186cm, max: 573cm
  CM
  Min: 100cm, max: 240cm
  2: Kies de verdeling


  Kies de vak verdeling. De verdeling 3 type is de meest gekozen look, echter kun je ook kiezen voor de landelijke uitstraling van verdeling 2 of de standaard verdeling 1. Op basis van jouw gekozen verdeling krijg je de benodigde profielen geleverd waarmee je deze look kunt realiseren. De profielen zijn erg eenvoudig in te korten.

  Verdeling 1
  Verdeling 2
  +
  Meerprijs
  Verdeling 3
  +
  Meerprijs
  Verdeling 4
  +
  Meerprijs
  3: Inclusief handgrepen?


  Bestel eenvoudig handgrepen mee. Je kunt de handgrepen zelf op elke gewenste positie monteren wegens het feit dat de handgrepen voorzien zijn van plakstrip. Reinig of ontvet het glas altijd voordat je de handgrepen gaat verwerken.

  Set van 2 ronde handgrepen
  Voorzien van plakstrip 3M
  +
  €76,95
  Set van 2 rechthoekige handgrepen
  Voorzien van plakstrip 3M
  +
  €97,95
  Geen
  4: Inclusief meeneem systeem?


  Bij ons meeneem systeem nemen de panelen elkaar alleen mee bij het sluiten/dicht schuiven van de glazen schuifwand. Dit heeft als voordeel dat, bij het openen van de schuifwand, de panelen wel langs elkaar schuiven en je hierdoor een loopdeur kunt creëren zonder dat je de hele wand hoeft te openen. Het meeneem systeem is geproduceerd van hoogwaardig RVS en wordt compleet geleverd met rubberen eindstop en schroeven.

  Let op: Wanneer je in de eerste stap kiest voor bijvoorbeeld 4 panelen, moet je ook kiezen voor de meeneem systeem voor 4 panelen.

  Ja
  +
  €118,00
  Geen meeneem systeem
  5: Inclusief funderingskoker?


  Heeft je terras een afschot of wil je gewoonweg uit voorzorg voor een juiste fundering kiezen? Pas dan de aluminium funderingskoker toe en creëer tevens direct een drainage voor het regenwater. De funderingskoker wordt in de kleur antraciet uitgeleverd.

  Lengte van 3 meter - 85x55 [mm]
  Ideaal voor 3 panelen glazen schuifwand
  +
  €118,00
  Lengte van 4 meter - 85x55 [mm]
  Ideaal voor 4 panelen glazen schuifwand
  +
  €150,00
  Lengte van 5 meter - 100x40 [mm]
  Ideaal voor 5 panelen glazen schuifwand
  +
  €172,00
  Lengte van 6 meter - 120x60 [mm]
  Ideaal voor 6 panelen glazen schuifwand
  +
  €247,00
  Geen funderingskoker
  €2.202,-

  Levertijd: 4-5 weken

  • Kosteloos thuis geleverd boven € 500,-
  • Gratis onder rembours bestellen
  • Kom langs in onze showroom
  • Levering in Benelux en Duitsland

  Plus- en minpunten

  Volgens onze specialist
  • Eenvoudig om zelf te monteren
  • Duurzaam, nauwelijks tot geen onderhoud
  • Vrijwel alle seizoenen van het jaar te gebruiken
  • Betaalbaar in tegenstelling tot vaste wanden of puien
  • Bescherming van je meubels bij regenslag
  • Vaker schoonmaken van het glas
  • Minder tot niet te beveiligen voor inbraak
  • Juiste ondergrond (waterpas) noodzakelijk

  Toon meer

  Productomschrijving

  De zwarte glazen schuifwand Lido Nero maatwerk zijn immens populaire staal look schuifdeuren in het mat zwart. Het glas is 10 millimeter gehard veiligheidsglas en de wand is een dragende vloer systeem. Zorg er dus voor dat je altijd een dragende vloer hebt zoals beton- of terrastegels of bestel de funderingskoker bij ons. De zwarte zijprofielen op alle glaspanelen zijn voorzien van tochtborstels die je eenvoudig erin of eruit kunt schuiven. Ook is er een uitsparing op de kopse zijde van de zijprofielen zodat je vanuit daar een borstel erin kunt schuiven. De tochtborstels zijn niet alleen om tocht tegen te gaan, maar ook bescherm je de panelen die ergens tegen aan komen zoals een muur en sluit je ook meteen kieren af. 

  Let op: je kunt kiezen voor een vak verdeling. Dit bepaald alleen hoeveel vakken je op de panelen wit gaan toepassen. Je plaatst en verdeelt de positie van de vakken zijn bij het verwerken van de glazen schuifwand.

  Ideaal en voordelig systeem, kun je me er iets meer over vertellen?

  Een terrasoverkapping wordt steeds vaker gezien als uitbreiding van de woonkamer oftewel een tuinkamer. Om de overkapping bij het woongedeelte te betrekken en van je buitenruimte te kunnen genieten in alle seizoenen is een glazen schuifwand Lido ideaal om toe te passen en langer te genieten in de avonduren. Glazen schuifwanden zijn een lust voor het oog en ideaal toepasbaar voor meer comfort onder je terrasoverkapping, balkon of aanbouw. Met een glazen schuifwand Lido kun je bij alle weersomstandigheden regen en windvrij genieten van je terras, tuin of balkon.

  Verder is de glazen schuifwand eenvoudig toe te passen als scheidingswand of terrasbeglazing. De panelen zijn geproduceerd van 10 mm gehard glas en verplaatst je de panelen eenvoudig door middel van de stofvrije gelagerde wielmodules welke in de slede van het glaspaneel verwerkt zijn. Vanwege de lage aluminium rail (standaard zilvergrijs van kleur) heb je zo min mogelijk last van een drempel. Uiteraard is deze afhankelijk van je vloertoepassing in te frezen oftewel te verzinken in de vloer. De panelen zijn geslepen en afgewerkt met een aluminium profiel aan onderzijde, waarbij onderhoudsarme wielmodules voor een optimaal soepel schuivende deur zorgen en tevens stofvrij gelagerd zijn. Aan de bovenzijde worden de glazen panelen geleidt met een aluminium geleide profiel welke is voorzien van borstels. De totale breedte van één glazen standaard schuifwand paneel bedraagt 64, 82 of 98 centimeter. De glasprofielen waarin de wielmodules zich bevinden wordt standaard op 98 centimeter geleverd, ook zodoende bij de keuze voor 64 of 82 centimeter panelen, en kort je deze eenvoudig in naar de glasbreedte. Meet altijd per glas de maatvoering in de breedte op en tel hierbij 3 millimeter bovenop zodat je altijd een passend glasprofiel creëert.

  Door het toepassen van de zijprofielen op het glas kan het voorkomen dat de profielen lichtelijk tegen elkaar aanschuiven bij het schuiven van de panelen. Dit is inherrent aan het product en heeft te maken met de glasbolling van het paneel. Glas heeft hierbij een lichte bolling bij de productie van gehard glas, let hierbij zodoende op bij het monteren/stapelen van je panelen zodat de bolling niet naar elkaar wijst tussen twee panelen. De bolling oftewel lichte wrijving van de profielen is geen grond tot reclamatie en is inherent aan de materialen/systeem.

  Passen de standaard panelen niet? Of wil je graag een kleinere overlapping per paneel? Dan biedt de glazen schuifwand Lido op maat een uitweg. Hierbij worden namelijk de panelen geheel op maat geproduceerd. De Lido op maat schuifwanden is altijd op aanvraag. De glazen schuifwand Lido is optioneel te voorzien van tochtstrippen, borstelprofielen (indien je schuifwand bijvoorbeeld tussen twee muren wordt gemonteerd) of met aluminium handgrepen. De glazen schuifwand is ideaal toepasbaar in combinatie met een terrasoverkapping, aanbouw en of balkon zonwering.

  Hoe leveren jullie de bestelling aan?

  Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je binnen enkele dagen een bericht per mail omtrent de leverdatum. Hierbij wordt tevens een tijdsindicatie oftewel dagdeel aangegeven. Vervolgens stuur je per mail een akkoord op de voorgesteld leverdatum en is de zending opgenomen in de planning. Belangrijk is dat wij tevens in de bezorgmail een pakbon toezenden. Print deze uit en check deze vooraf indien de juiste materialen en kleurstellingen zijn verwerkt. Altijd handig indien de chauffeur komen leveren om tevens de materialen af te vinken op de pakbon lijst. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je rondom 5 weken een bericht per mail omtrent de leverdatum. Hierbij wordt tevens een tijdsindicatie oftewel dagdeel aangegeven. Vervolgens stuur je per mail een akkoord op de voorgesteld leverdatum en is de zending opgenomen in de planning. Belangrijk is dat wij tevens in de bezorgmail een pakbon toezenden. Print deze uit en check deze vooraf indien de juiste materialen en kleurstellingen zijn verwerkt. Altijd handig indien de chauffeur komen leveren om tevens de materialen af te vinken op de pakbon lijst. De producten worden altijd los aangeleverd (zie pakbon lijst in de mail van levering).

  Op welke wijze is de betaling bij jullie mogelijk?

  Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal (Nederland), Mister Cash (België) of Giropay (Duitsland) betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 20% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren vanwege de banken onderling.

  Toon meer

  Specificaties

  Producttype
  Maatwerk
  Materiaal
  Aluminium
  Aluminium type
  6063-T6
  Kleur
  Standaard
  Breedte paneel
  Naar wens
  Minimale inbouwhoogte
  197 centimeter
  Maximale inbouwhoogte
  272 centimeter
  Maximale draagbelasting vloer
  400 kilogram
  RAL kleur
  RAL9005S
  Oppervlakte
  Structuurlak
  Roede verdeling
  Optioneel
  Type glas
  Helder veiligheidsglas
  Glas variant
  Helder
  Glas dikte
  10 millimeter
  Minimale breedte rail
  1 sporig
  Maximale breedte rail
  6 sporig
  Aantal wielmodules
  2
  Type wielmodules
  Dubbel gelagerd
  Materiaal wielmodule
  Nylon
  Norm
  NEN-norm 6702
  CE keurmerk
  Ja
  Garantie
  5 jaar
  Aanlevering
  Zelfbouw
  Verpakking
  Schuimfolie en seal
  Bezorging Nederland
  Kosteloos
  Bezorging België
  Op aanvraag
  Bezorging Duitsland
  Op aanvraag
  Aanwezig showroom
  Ja

  Toon meer

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »