Sluiten

Categorieën

Filters

  Buitenoverkapping

  Een buitenoverkapping bestellen doe je natuurlijk bij Overkapping33.nl. Het assortiment van buitenoverkappingen in ons assortiment zijn uitgebreid. Zo kun je kiezen voor een buitenoverkapping van hout of een terrasoverkapping aluminium. Wil je een buitenoverkapping los van het huis? Dan kun je kiezen voor een aluminium overkapping vrijstaand. Pas glazen deuren toe aan je buitenoverkapping om het plaatje compleet af te maken.

  Buitenoverkapping banner

  Een buiten overkapping vrijstaand toepassen

  Wanneer je een buiten overkapping wilt gaan aanschaffen, kun je deze in twee types verkrijgen. Je kunt ervoor kiezen om de buitenoverkapping tegen je huis aan te monteren. Dit is een soort serre aanbouw aan je huis, vooral wanneer je ook een glazen schuifwand toepast. Maar een andere optie voor de buitenoverkapping is om het geheel vrijstaand in je tuin te plaatsen. Wanneer je dit wilt gaan doen wordt de terrasoverkapping geleverd met 4 staanders in plaats van twee stuks. De vrijstaande overkapping  kun je verkrijgen met glazen of polycarbonaat dakplaten. Wanneer je de vrijstaande veranda wilt gaan plaatsen adviseren we je het om dit met minimaal met vier personen te doen. Omdat het dak goed op de staanders moet worden geplaatst is het van belang dat goed getild wordt en dat de staanders worden vastgehouden. Wanneer je de montage niet zelf wilt gaan verrichten kun je dit ook door ons laten doen. Wij brengen je in contact met een montageteam die vervolgens met jou een afspraak afstemt.

  Bekijk ook eens onze andere webwinkels

  Overkapping33 is een onderdeel van Store33 BV. Onder Store33 vallen elf verschillende webwinkels, zo ook Overkapping33. Wanneer je aan het verbouwen bent kun je ook eens kijken op een van onze andere webwinkels. Zo kun je bijvoorbeeld terrastegels verkrijgen op Tegels33.nl, een betonnen schutting op Schutting33.nl of bijvoorbeeld een wastafel op Sanitair33.nl. Klik bovenin de balk op ‘‘Onze Shops’’ om al onze webwinkels te bekijken. Wil je liever ons assortiment in het echt bekijken? Dan kun je ook langskomen in onze showroom waar we diverse producten van verschillende webwinkels gepresenteerd hebben staan.

  Manage cookies