Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  Overkapping33 is een onderdeel van Store33. Door de jaren heen hebben wij ons gevestigd als een van de marktleiders op het gebied van overkappingen. Bij ons vind je dan ook een uitgebreid aanbod van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden, carports, zijwanden en diverse overkapping opties. De producten in ons assortiment zijn allemaal eenvoudig online te bezichtigen en te bestellen. Ben je niet zo’n fan van internet en wil je liever een overkapping in het echt bekijken? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom waar wij meerdere terrasoverkappingen, glazen schuifwand etc. hebben gepresenteerd. De medewerkers die in de showroom staan helpen jou graag met het maken van de juiste keuze of geef je simpelweg advies en informatie over ons assortiment. U kunt vijf dagen per week terecht in onze showroom.

  Waarom Overkapping33?

  Wanneer je opzoek gaat naar terrasoverkappingen of een glazen schuifwand op het internet is erg een grote kans dat je ons tegenkomt. Waarom zou je voor Overkapping33 kiezen? Simpel! Wij zijn een van de goedkoopste aanbieders, hebben unieke producten in ons assortiment (zoals bijvoorbeeld een 6-sporige glazen schuifwand) en we hebben kennis van zaken. Wij kunnen je helemaal op maat informeren en adviseren voor de beste keuze voor jouw situatie. Door de jaren heen hebben wij ons bewezen als een van de beste aanbieder voor overkapping producten. Dit is te bewijzen met onze vele referenties en de uitstekende klanttevredenheid.

  Betrouwbaar en klantgericht

  Eenvoudig online bestellen, snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbaarheid zijn bij de consument van groot belang bij het online aankoop proces. We nemen graag deze factoren even ten samen en leggen je wat uit over ons webwinkel Overkapping33. Op onze shop bestel je eenvoudig door middel van je terrasoverkapping of glazen schuifwand opties aan te geven en vervolgens het product in jouw winkelmand te stoppen. Doordat vrijwel alle producten uit de fabriek voorraad leverbaar zijn, kunnen deze binnen 1-2 weken worden uitgeleverd in onderling overleg met een door jou gewenste bezorgdatum. Door de grootschalige directe voorraden vanuit onze fabrikant kunnen wij een marktconforme prijsstelling online kunnen aanbieden.

  Tot slot de meest belangrijke factor! Op welke manier(en) kunnen wij onze klant betrouwbaar online producten laten bestellen? Dit was een van onze interne vragen onderling. Betaling en vervolgens levering komt hierbij veelal naar voren. Als ik betaal ontvang ik dan ook iets? Hierdoor is het bij ons mogelijk om op diverse manieren af te rekenen. Eenvoudig en betrouwbaar is door middel van iDeal, echter betaal je het liefst bij levering, zodat je de producten kunt aanschouwen die je gaat ontvangen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Hierbij vragen we echter wel tweemaal de transportkosten voorafgaande vanwege voorbereidingen en transporten die geboekt gaan worden. Bij producten op maat is dit 50% van je totale bestelling, omdat het voor u op maat wordt gemaakt. Vervolgens is het restant eenvoudig te voldoen bij de chauffeur door middel van contante betaling of door middel van pinnen. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om de bestelling vooraf per bank over te maken indien je bijvoorbeeld niet aanwezig kunt zijn bij de levering en of dat je graag een bestelling op deze wijze afhandelt. Uiteindelijk bieden we hierdoor een diversiteit aan voor iedere specifieke consument, waardoor ieder vertrouwt bij ons een bestelling kan plaatsen en wij uiteindelijk hierdoor optimaal klantgericht zijn.

  Manage cookies