Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Carport

  Een carport wordt meestal gebruikt  om een auto te beschutten. Daarnaast kun je het natuurlijk ook gebruiken om andere voertuigen af te dekken. Een carport beschermt je auto tegen verschillende weersomstandigheden. Zo hoef je 's morgens niet extra vroeg op te staan om je auto ijsvrij te maken. Het assortiment van de carports bieden we uitsluitend Toon meer

  1 Product
  Overkapping tuin aluminium Raldo

  Overkapping tuin aluminium Raldo

  Overkapping tuin aluminium Raldo; Geniet van je ...
  Leverbaar
  €2.321,-

  Een carport wordt meestal gebruikt  om een auto te beschutten. Daarnaast kun je het natuurlijk ook gebruiken om andere voertuigen af te dekken. Een carport beschermt je auto tegen verschillende weersomstandigheden. Zo hoef je 's morgens niet extra vroeg op te staan om je auto ijsvrij te maken. Het assortiment van de carports bieden we uitsluitend in standaard maten aan. Bekijk hierboven ons uitgebreid aanbod en kom tot een conclusie omtrent welke carport jij binnenkort gaat toepassen in je omgeving!

  Een carport hetzelfde als een terrasoverkapping?

  Een carport wordt echt gebruikt om je auto te beschutten en te beschermen. Wanneer je het gaat vergelijken met een terrasoverkapping, zul je vast en zeker enkele overeenkomsten tegenkomen. Toch is het een ander product. De terrasoverkapping bouwpakket is echt gemaakt om je terras te bedekken. Daardoor wordt er bij een terrasoverkapping veel meer gelet op de comfort, in tegenstelling tot de carport. Overkapping33 bied je beide varianten van een afdak aan! Bekijk ons assortiment en kom tot een conclusie omtrent welke overkapping jij gaat toepassen. Direct online een terrasoverkapping kopen.

  Wil je een carport bestellen? Doe dit bij ons!

  Wanneer je zoekt naar een goedkope carport van uitstekende kwaliteit, ben je bij ons juist! Carport kopen doe je bij ons al vanaf € 359,-. Voor deze prijsstelling heb je een carport van 3 x 5 meter! Waar wacht jij nog op? Meet je maten in, bestel je nieuwe carport bij ons en geniet van een optimaal eindresultaat. Zit je nog met enige vragen of heb je simpelweg advies nodig? Twijfel vooral niet om contact op te nemen met ons! Wij helpen en adviseren je graag omtrent het toepassen van je nieuwe afdak!

  Zelf monteren

  Wil jij jouw veranda zelf gaan monteren? Geen probleem bij Overkapping33.nl. Met onze montagehandleidingen - voor zowel de standaard- als vrijstaande afdaken - zijn er montagehandleidingen beschikbaar. Met behulp van deze handleidingen is het opzetten van je polycarbonaat of glazen overkapping een fluitje van een cent. Let wel op dat de montage met minstens twee man verricht moet worden. Alleen is het vrijwel onmogelijk te realiseren. Mocht je toch een monteur willen inschakelen? Dan kan dit ook. Wij brengen je graag in contact met montagebedrijven waarmee we samenwerken.

  Manage cookies