Sluiten

Categorieën

Filters

  Klantenservice

  Showroom bezoeken

  Wil je ons assortiment in het echt bekijken? Twijfel dan niet om onze showroom te bezoeken. Wij zijn 6 dagen in de week geopend en onze medewerkers helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

  Bezoek showroom:
  Overkapping33
  Broeklaan 22
  5931 KR Venlo

  Showroom openingstijden: 
  Maandag:09:00 - 17:00 uur (op afspraak)
  Dinsdag:09:00 - 17:00 uur (op afspraak)
  Woensdag:09:00 - 17:00 uur (op afspraak)
  Donderdag:09:00 - 17:00 uur
  Vrijdag:09:00 - 17:00 uur
  Zaterdag:09:00 - 15:00 uur
  Zondag:Gesloten  Je kunt onze klantenservice op verschillende manieren contacteren. Telefonisch kun je ons bereiken op 088 - 0555 333, ook kun je ervoor kiezen om onderstaand het contactformulier in te vullen of je kunt zelf een mailtje sturen naar [email protected]. Wij zijn 6 dagen telefonisch te bereiken. Maandag t/m vrijdag van 10:00 t/m 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 t/m 15:00 uur.

  Veelgestelde vragen

  Overkappingen

  1.1 Wat zijn de voordelen van een aluminium terrasoverkapping?

  Aluminium terrasoverkappingen zijn duurzaam, lichtgewicht en onderhoudsvrij. Ze bieden bescherming tegen zon, regen en wind, en verlengen het buitenseizoen.

  1.2 Zijn aluminium terrasoverkappingen bestand tegen slecht weer?

  Ja, aluminium terrasoverkappingen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder regen, sneeuw en wind. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn bestand tegen roest en corrosie.

  1.3 Kan ik mijn aluminium terrasoverkapping aanpassen aan mijn specifieke behoeften?

  Ja, aluminium terrasoverkappingen zijn zeer aanpasbaar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen. Zo kunnen ze ingekort worden of kun je een zijspie of verlichting toepassen.

  1.4 Kan ik de aluminium terrasoverkapping zelf monteren?

  Het is mogelijk om de aluminium terrasoverkapping te monteren doormiddel van onze montagehandleiding. Wanneer je de stappen doorloopt, verwerk je de aluminium terrasoverkapping op de juiste manier. Het is voor ons niet te zeggen hoe handig iemand is, dus doorloop eerst de handleiding om zelf in te schatten of het voor jou te doen is.

  1.5 Wat is het verschil tussen een polycarbonaat en een glas aluminium terrasoverkapping?

  Polycarbonaat is lichter en goedkoper dan glas, en biedt bescherming tegen UV-stralen. Glas heeft daarentegen een luxere uitstraling en biedt betere isolatie. In ons aanbod bieden we zowel glas als polycarbonaat overkappingen aan.

  1.6 Moet ik een vergunning aanvragen voor het plaatsen van een terrasoverkapping?

  Dit hangt af van de grootte van de overkapping en waar je de overkapping plaatst. In sommige gevallen is een vergunning vereist, terwijl in andere gevallen geen vergunning nodig is. Het is aan te raden om de gemeente te raadplegen voordat je een aluminium terrasoverkapping plaatst.

  1.7 Hoe onderhoud ik mijn aluminium terrasoverkapping?

  Aluminium terrasoverkappingen zijn over het algemeen onderhoudsvrij, maar af en toe schoonmaken met een mild reinigingsmiddel en water kan helpen om de overkapping er goed uit te laten zien. Het is ook belangrijk om de goten en afvoerpijpen schoon te houden om te voorkomen dat water zich ophoopt en schade veroorzaakt.

  1.8 Wat is de levensduur van een aluminium terrasoverkapping?

  Aluminium terrasoverkappingen zijn zeer duurzaam en hebben een levensduur van ten minste 10-15 jaar. Met regelmatig onderhoud en zorg kan de levensduur echter worden verlengd.

  Glazen schuifwanden

  2.1 Wat zijn de voordelen van glazen schuifwanden?

  Glazen schuifwanden bieden bescherming tegen wind, regen en kou, terwijl ze tegelijkertijd het licht en het uitzicht op de tuin/buitenruimte behouden. Ze zijn ook eenvoudig te gebruiken en te onderhouden.

  2.2 Zijn de glazen schuifwanden geschikt voor alle soorten overkappingen?

  In principe kun je de glazen schuifwanden van ons overal plaatsen indien het veilig is en je een onder en boven rail kunt toepassen.

  2.3 Kan ik mijn glazen schuifwanden zelf monteren?

  Het is mogelijk om de glazen schuifwand te monteren doormiddel van onze montagehandleiding. Wanneer je de stappen doorloopt, verwerk je de glazen schuifwand op de juiste manier. Het is voor ons niet te zeggen hoe handig iemand is, dus doorloop eerst de handleiding om zelf in te schatten of het voor jou te doen is.

  2.4 Zijn de glazen schuifwanden veilig?

  Ja, glazen schuifwanden zijn veilig en voldoen aan de veiligheidsnormen. Ze zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en hebben een stevig frame om de stabiliteit te garanderen.

  2.5 Kan ik de glazen schuifwanden het hele jaar door gebruiken?

  Ja, glazen schuifwanden kunnen het hele jaar door worden gebruikt, omdat ze beschermen tegen wind, regen en kou. Je kunt jouw buitenruimte op elk moment van het jaar gebruiken.

  2.6 Hoe onderhoud ik mijn glazen schuifwanden?

  Glazen schuifwanden zijn relatief onderhoudsvrij, maar af en toe schoonmaken met een mild reinigingsmiddel en water kan helpen om de schuifwanden er goed uit te laten zien. Zorg ervoor dat je geen schurende materialen gebruikt om krassen te voorkomen.

  2.7 Wat is de levensduur van glazen schuifwanden?

  Glazen schuifwanden zijn duurzaam en hebben een lange levensduur van ten minste 15-20 jaar. Met regelmatig onderhoud en zorg kan de levensduur echter worden verlengd.

  Neem contact op

  * Verplichte velden
  Manage cookies