Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  iDeal

  Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en eenvoudig online aankopen bij Overkapping33 betalen en afronden. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van jouw bank.


  Betalen onder rembours 

  Betalen onder rembours is ook mogelijk bij Overkapping33. Betaal pas compleet wanneer je jouw producten in huis hebt. We vragen wij bij betaling onder rembours een aanbetaling omdat jouw bestelling op maat worden gemaakt. De aanbetaling bedraagt 50% van het totaalbedrag.


  Mistercash

  Met Mistercash kan je veilig, vertrouwd en zeer eenvoudig jouw online bestelling betalen en afronden. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, vanuit je Belgische bank.


  Overboeken

  Bij het overboeken maak je het totaalbedrag, voor zowel je bestelling als eventuele verzendkosten, over naar de rekening van Store33 B.V. (ING). Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen wordt de bestelling doorgezet en ingepland voor jou. Schrijf het totale bedrag over naar het rekeningnummer die je terugvindt op je factuur. Vergeet niet in de omschrijving de factuurnummer te vermelden.

  Manage cookies