Sluiten

Categorieën

Filters

  Glazen schuifwand Lido S82

  €477,95

  Levertijd: 4-5 weken

  De glazen schuifwand Lido S82 bestel je, geheel naar wens, online of in onze showroom. De glazen schuifwand S82 heeft glaspanelen van 82 centimeter breed en is leverbaar in drie standaard RAL kleuren. Selecteer eenvoudig je gewenste breedte en inbouwhoogt... Toon meer
  1: Kies de hoogte


  Maak hierbij een keuze uit de juiste ‘hoogte categorie’ en hanteer hierbij de dagmaat gemeten vanaf bovenzijde van het vloeroppervlakte tot aan de onderzijde van het plafond oftewel goot. Aan de hand van deze hoogte selecteer je vervolgens de gewenste categorie.

  197 t/m 202 centimeter
  De glasplaat is 190 centimeter. Geschikt voor een dagmaat van 197 t/m 202 cm.
  202 t/m 207 centimeter
  De glasplaat is 195 centimeter. Geschikt voor een dagmaat van 202 t/m 207 cm.
  207 t/m 212 centimeter
  De glasplaat is 200 centimeter. Geschikt voor een dagmaat van 207 t/m 212 cm.
  212 t/m 217 centimeter
  De glasplaat is 205 centimeter. Geschikt voor een dagmaat van 212 t/m 217 cm.
  217 t/m 222 centimeter
  De glasplaat is 210 centimeter. Geschikt voor een dagmaat van 217 t/m 222 cm.
  222 t/m 227 centimeter
  De glasplaat is 215 centimeter. Geschikt voor een dagmaat van 222 t/m 227 cm.
  227 t/m 232 centimeter
  De glasplaat is 220 centimeter. Geschikt voor een dagmaat van 227 t/m 232 cm.
  232 t/m 237 centimeter
  De glasplaat is 225 centimeter. Geschikt voor een dagmaat van 232 t/m 237 cm.
  237 t/m 242 centimeter
  De glasplaat is 230 centimeter. Geschikt voor een dagmaat van 237 t/m 242 cm.
  2: Kies de breedte


  Selecteer de gewenste breedte. Je kunt kiezen uit 'standaard' breedte afmetingen. LET OP: Dit betreft de totale breedte van de glazen schuifwand.

  Rail van 196 centimeter (1 paneel/1 sporig rail)
  Rail van 194 centimeter (2 panelen/ 2 sporig rail)
  +
  €192,00
  Rail van 300 centimeter (3 panelen / 3 sporig rail)
  +
  €244,00
  Rail van 390 centimeter (4 panelen / 4 sporig rail)
  +
  €635,00
  Rail van 490 centimeter (5 panelen / 5 sporig rail)
  +
  €913,00
  Rail van 590 centimeter (6 panelen / 6 sporig rail)
  +
  €1.191,00
  3: Wil je een rail verlenging?


  Een rail verlenging is ideaal wanneer je de panelen uit het zicht wilt schuiven achter een stuk muur of een extra gedeelte die je hebt. Wanneer je kiest voor één verlenging krijg je 96 centimeter, wanneer je kiest voor twee verlengingen, krijg je 2 x 96 centimeter. Je krijgt zowel de boven- als onderrail.

  1 verlenging
  96 centimeter
  +
  €119,95
  2 verlengingen
  2x 96 centimeter
  +
  €227,95
  Geen
  4: Inclusief funderingskoker?


  Heeft je terras een afschot of wil je gewoonweg uit voorzorg voor een juiste fundering kiezen? Pas dan de aluminium funderingskoker toe en creëer tevens direct een drainage voor het regenwater. De funderingskoker wordt in de kleur antraciet uitgeleverd.

  Lengte van 3 meter - 85x55 [mm]
  Ideaal voor 3 panelen glazen schuifwand
  +
  €118,00
  Lengte van 4 meter - 85x55 [mm]
  Ideaal voor 4 panelen glazen schuifwand
  +
  €150,00
  Lengte van 5 meter - 100x40 [mm]
  Ideaal voor 5 panelen glazen schuifwand
  +
  €172,00
  Lengte van 6 meter - 120x60 [mm]
  Ideaal voor 6 panelen glazen schuifwand
  +
  €247,00
  Geen funderingskoker
  €477,95

  Levertijd: 4-5 weken

  • Kosteloos thuis geleverd boven € 500,-
  • Gratis onder rembours bestellen
  • Kom langs in onze showroom
  • Levering in Benelux en Duitsland

  Plus- en minpunten

  Volgens onze specialist
  • Eenvoudig om zelf te monteren
  • Betaalbaar in tegenstelling tot vaste wanden of puien
  • Duurzaam, nauwelijks tot geen onderhoud
  • Vrijwel alle seizoenen van het jaar te gebruiken
  • Bescherming van je meubels bij regenslag
  • Vaker schoonmaken van het glas
  • Minder tot niet te beveiligen voor inbraak
  • Juiste ondergrond (waterpas) noodzakelijk

  Toon meer

  Productomschrijving

  De glazen schuifwand Lido S82 bestel je, geheel naar wens, online of in onze showroom. De glazen schuifwand S82 heeft glaspanelen van 82 centimeter breed en is leverbaar in drie standaard RAL kleuren. Selecteer eenvoudig je gewenste breedte en inbouwhoogte van je glazen schuifwand en voeg eventueel enige opties toe. Doorloop de stappen en geniet van je nieuwe glazen schuifwand!

  Ideaal en voordelig systeem, kun je me er iets meer over vertellen?

  Een terrasoverkapping wordt steeds vaker gezien als uitbreiding van de woonkamer oftewel een tuinkamer. Om de overkapping bij het woongedeelte te betrekken en van je buitenruimte te kunnen genieten in alle seizoenen is een glazen schuifwand Lido ideaal om toe te passen en langer te genieten in de avonduren. Glazen schuifwanden zijn een lust voor het oog en ideaal toepasbaar voor meer comfort onder je terrasoverkapping, balkon of aanbouw. Met een glazen schuifwand Lido kun je bij alle weersomstandigheden regen en windvrij genieten van je terras, tuin of balkon.

  Verder is de glazen schuifwand eenvoudig toe te passen als scheidingswand of terrasbeglazing. De panelen zijn geproduceerd van 10 mm gehard glas en verplaatst je de panelen eenvoudig door middel van de stofvrije gelagerde wielmodules welke in de slede van het glaspaneel verwerkt zijn. Vanwege de lage aluminium rail (standaard zilvergrijs van kleur) heb je zo min mogelijk last van een drempel. Uiteraard is deze afhankelijk van je vloertoepassing in te frezen oftewel te verzinken in de vloer. De panelen zijn geslepen en afgewerkt met een aluminium profiel aan onderzijde, waarbij onderhoudsarme wielmodules voor een optimaal soepel schuivende deur zorgen en tevens stofvrij gelagerd zijn. Aan de bovenzijde worden de glazen panelen geleidt met een aluminium geleide profiel welke is voorzien van borstels. De totale breedte van één glazen standaard schuifwand paneel bedraagt 64, 82 of 98 centimeter. De glasprofielen waarin de wielmodules zich bevinden wordt standaard op 98 centimeter geleverd, ook zodoende bij de keuze voor 64 of 82 centimeter panelen, en kort je deze eenvoudig in naar de glasbreedte. Meet altijd per glas de maatvoering in de breedte op en tel hierbij 3 millimeter bovenop zodat je altijd een passend glasprofiel creëert.

  Passen de standaard panelen niet? Of wil je graag een kleinere overlapping per paneel? Dan biedt de glazen schuifwand Lido op maat een uitweg. Hierbij worden namelijk de panelen geheel op maat geproduceerd. De Lido op maat schuifwanden is altijd op aanvraag. De glazen schuifwand Lido is optioneel te voorzien van tochtstrippen, borstelprofielen (indien je schuifwand bijvoorbeeld tussen twee muren wordt gemonteerd) of met aluminium handgrepen. De glazen schuifwand is ideaal toepasbaar in combinatie met een terrasoverkapping, aanbouw en of balkon zonwering.

  Hoe leveren jullie de bestelling aan?

  Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je binnen enkele dagen een bericht per mail omtrent de leverdatum. Hierbij wordt tevens een tijdsindicatie oftewel dagdeel aangegeven. Vervolgens stuur je per mail een akkoord op de voorgesteld leverdatum en is de zending opgenomen in de planning. Belangrijk is dat wij tevens in de bezorgmail een pakbon toezenden. Print deze uit en check deze vooraf indien de juiste materialen en kleurstellingen zijn verwerkt. Altijd handig indien de chauffeur komen leveren om tevens de materialen af te vinken op de pakbon lijst. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je rondom 5 weken een bericht per mail omtrent de leverdatum. Hierbij wordt tevens een tijdsindicatie oftewel dagdeel aangegeven. Vervolgens stuur je per mail een akkoord op de voorgesteld leverdatum en is de zending opgenomen in de planning. Belangrijk is dat wij tevens in de bezorgmail een pakbon toezenden. Print deze uit en check deze vooraf indien de juiste materialen en kleurstellingen zijn verwerkt. Altijd handig indien de chauffeur komen leveren om tevens de materialen af te vinken op de pakbon lijst. De producten worden altijd los aangeleverd (zie pakbon lijst in de mail van levering).

  Op welke wijze is de betaling bij jullie mogelijk?

  Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal (Nederland), Mister Cash (België) of Giropay (Duitsland) betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 20% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren vanwege de banken onderling.

  Toon meer

  Specificaties

  Producttype
  Standaard
  Materiaal
  Aluminium
  Aluminium type
  6063-T6
  Kleur
  Standaard
  Kleur onderail
  Aluminium
  Breedte paneel
  82 of 98 centimeter
  Minimale inbouwhoogte
  197 centimeter
  Maximale inbouwhoogte
  272 centimeter
  Maximale draagbelasting vloer
  400 kilogram
  Aantal kleuren
  3
  Type glas
  Helder veiligheidsglas
  Glas variant
  Helder
  Glas dikte
  10 millimeter
  Minimale breedte rail
  1 sporig
  Maximale breedte rail
  6 sporig
  Aantal wielmodules
  2
  Type wielmodules
  Dubbel gelagerd
  Materiaal wielmodule
  Nylon
  Norm
  NEN-norm 6702
  CE keurmerk
  Ja
  Garantie
  5 jaar
  Aanlevering
  Zelfbouw
  Verpakking
  Schuimfolie en seal
  Bezorging Nederland
  Kosteloos
  Bezorging Belgie
  Op aanvraag
  Bezorging Duitsland
  Op aanvraag
  Aanwezig showroom
  Ja

  Toon meer

  Manage cookies