Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Glazen schuifwand

  Ben jij op zoek naar een glazen schuifwand voor jouw terrasoverkapping? Overkapping33 heeft verschillende glazen schuifwanden in het assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een standaard- of op maat glazen schuifwand. Onze glazen schuifwanden worden bij een bedrag boven de € 500,- geheel kosteloos thuis bezorgd. Daarnaast bieden we dive Toon meer

  Type

  Glaspanelen

  6 Producten
  Standaard - Antraciet
  Glazen schuifwand Lido Antracite

  Glazen schuifwand Lido Antracite

  De glazen schuifwand Lido Antraciet bestel je, g...
  Leverbaar
  €449,95
  Standaard - Zwart
  Glazen schuifwand Lido Nero

  Glazen schuifwand Lido Nero

  De glazen schuifwand Lido Zwart bestel je, gehee...
  Leverbaar
  €449,95
  Standaard - Wit
  Glazen schuifwand Lido Blanco

  Glazen schuifwand Lido Blanco

  De glazen schuifwand Lido Wit bestel je, geheel ...
  Leverbaar
  €449,95
  Steel look - Antraciet
  Glazen schuifwand Lido Steelo Antracite
  Leverbaar
  €449,95
  Steel look - Zwart
  Glazen schuifwand Lido Steelo Nero

  Glazen schuifwand Lido Steelo Nero

  De glazen schuifwand Lido Steelo heeft panelen v...
  Leverbaar
  €449,95
  Steel look - Wit
  Glazen schuifwand Lido Steelo Blanco

  Glazen schuifwand Lido Steelo Blanco

  De glazen schuifwand Lido Steelo heeft panelen v...
  Leverbaar
  €449,95

  Ben jij op zoek naar een glazen schuifwand voor jouw terrasoverkapping? Overkapping33 heeft verschillende glazen schuifwanden in het assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een standaard- of op maat glazen schuifwand. Onze glazen schuifwanden worden bij een bedrag boven de € 500,- geheel kosteloos thuis bezorgd. Daarnaast bieden we diverse klantvriendelijke betaalmogelijkheden aan zoals, betaling onder rembours. Neem contact op met onze klantenservice om alle opties te bespreken.

  Je glazen schuifwand standaard of op maat gemaakt?

  Je kunt bij ons kiezen uit twee verschillende glazen schuifwanden. Als eerst heb je de standaard glazen schuifwand. Deze wanden worden in massa geproduceerd en zijn daardoor ook de goedkopere variant schuifpuien. Bij een schuifwand op maat, wordt je glas geleverd op de millimeter nauwkeurig. Zoals je misschien zelf al kunt raden zijn deze wanden op maat een stuk duurder als de standaard glazen schuifwanden. Wil je een schuifwand die niet al te duur is, maar toch nog van A-kwaliteit? Dan raden we je aan om een standaard schuifwand te nemen. Wil je een schuifwand precies op maat hebben afgewerkt en ben je bereid om wat meer te betalen? Dan raden we je de glazen schuifwand op maat aan.

  Glazen schuifwand; eenvoudig optimaal genieten van je tuin

  De glazen schuifwand is de toegang tot jouw tuin. De schuifwanden zijn eenvoudig te plaatsen op een bestaande overkapping achtertuin of een overkapping met lamellen. Met de glazen schuifwand overkapping maak je als het ware een aanbouw aan. De combinatie van de schuifwand en overkapping zorgt ervoor dat je huis en tuin een uitstekende overschakeling maken. De glazen schuifwand is in alle weersomstandigheden ideaal te gebruiken. Als het koud is, geniet je vanuit je verwarmde overkapping van de uitzicht van je tuin. Wanneer het buiten warm is, zet je de glazen schuifwand eenvoudig open en geniet je ook volop van de uitzicht! Tip; bekijk ook eens onze glazen schuifwand prijs pagina waar je de schuifpui kosten kunt gaan berekenen.

  Manage cookies