Sluiten

Categorieën

Filters

  Glazen schuifwand overkapping

  Wanneer je op zoek bent naar een glazen schuifwand overkapping, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod van diverse glazen schuifwand overkappingen tegen scherpe prijzen. Naast de standaard glazen schuifdeuren veranda van 4 en 5 sporen, bieden wij ook de 6 sporen wand aan. Deze is uniek in Nederland. Wil je meer informatie een van onze glazen aluminium schuifpui overkapping of ben je gewoonweg op zoek naar advies? Neem contact op met een van onze adviseurs. Je kunt ons telefonisch bereiken of langs komen in onze showroom in Venlo (Limburg).

  Glazen schuifwand overkapping banner

  Wat kost een glazen schuifwand overkapping?

  De prijs van een glazen schuifwand overkapping is geheel afhankelijk van de maat en de opties die je nodig hebt. De glazen schuifwand veranda is bij ons al te verkrijgen vanaf € 629,95! Super goedkoop toch? Naast de breedte en hoogte die je kan bepalen kan je bij ons ook kiezen voor een kleur naar keuze, de aantal sporen, borstelprofielen, tochtstrippen, handgrepen en de funderingskoker. Wanneer je een keuze hebt gemaakt tussen deze opties kun je jouw glazen schuifdeuren gaan bestellen. Stop je zelf ontworpen glazen schuifwand in de winkelmand, vul je gegevens en afleveradres in, selecteer je verzend- en betaalmethoden en je bestelling is geplaatst. Tip: Bekijk ook eens de glazen schuifwanden op maat. Deze glazen schuifdeuren veranda worden op de centimeter nauwkeurig verwerkt.

  Ook voor een terrasoverkapping kun je terecht bij ons

  Naast ons uitgebreid assortiment glazen schuifwanden overkapping, hebben we ook diverse terrasoverkappingen die wij aanbieden. Ons assortiment terrasoverkapping is onderverdeeld in twee subcategorieën. Je kunt kiezen voor een terrasoverkapping bouwpakket standaard, deze veranda's zijn voorzien van standaardmaten, deze worden door fabrieken massa geproduceerd en zijn dus ook stukken goedkoper dan de andere subcategorie, de serre op maat. De terrasoverkapping op maat wordt speciaal voor je op de centimeter nauwkeurig gemaakt. Ook kun je kiezen tussen een terrasoverkapping aluminium en hout. Vul je afmetingen online in en verkrijg meteen een prijs online, je hoeft niet speciaal op een offerte te wachten.

  Manage cookies