Sluiten

Categorieën

Filters

  Glazen schuifwand zwart

  Wil je een zwarte glazen schuifwand bestellen? Doe dit eenvoudig online via de webwinkel van Overkapping33.nl. Wij bieden een ruim aanbod van zwarte glazen schuifwanden tegen de scherpste prijzen. Of je nu op zoek bent naar een schuifwand voor binnen of buiten, een zwarte glazen schuifwand is een echte toevoeging aan je interieur. Plaats hem onder een terrasoverkapping of gebruik hem als een afscheiding tussen kamers of voor op een kantoor. Bekijk ons aanbod van zwarte glazen schuifwanden direct online en kies welk type het beste bij jou past!

  Glazen schuifwand zwart

  Zwarte glazen schuifwanden in verschillende maten

  Onze zwarte glazen schuifwanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. In de breedte kun je kiezen uit drie maten: 64 cm, 82 cm of 98 cm. De hoogte van de schuifwand is afhankelijk van de breedtemaat die je kiest en varieert tussen 190 cm en 230 cm. Zo kun je altijd een industriële schuifdeur glas vinden die perfect bij jouw wensen past. Kom je er niet uit met de standaardmaten? Kijk dan eens naar onze glazen schuifwanden op maat. Deze worden op de millimeter nauwkeurig voor jou geproduceerd. Wil je liever een offerte op maat ontvangen? Vraag dan een offerte aan en ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte.

  Industriële uitstraling

  Onze zwarte glazen schuifwanden hebben een prachtige industriële uitstraling die je niet snel ergens anders vindt. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende glasverdelingen om zo het perfecte eindresultaat te creëren. Zo kun je kiezen voor alleen een omlijning van het glas met zwarte profielen (verdeling 1), een horizontale streep over het glas en omlijning met zwarte profielen (verdeling 2), of twee horizontale strepen en omlijning met zwarte profielen (verdeling 3). Verdeling 3 is het meest gekozen type zwarte glazen schuifwand. Welk type zwarte schuifdeuren voor buiten ga jij kiezen?

  Manage cookies