Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Opties

  Overkapping33 heeft diverse opties voor je terrasoverkapping of carport die erg handig kunnen zijn. De opties die wij o.a. aanbieden zijn; betonpoeren, verlichting, zonwering, terrasverwarmers, handvaten en radiosystemen. Wil je meer informatie over een van deze producten? Klik hierboven op een product naar keuze en verkrijg meer informatie. Ver Toon meer

  Categorie

  7 Producten
  Betonpoer met HWA-doorvoer

  Betonpoer met HWA-doorvoer

  De betonnen poer met HWA (Hemelwaterafvoer)-door...
  Leverbaar
  €64,95
  Betonpoer

  Betonpoer

  Een betonnen poer is de ideale fundering voor je...
  Leverbaar
  €64,95
  Maatwerk
  Maatwerk Plimax Plisse Zonwering

  Maatwerk Plimax Plisse Zonwering

  Heb je last van de altijd vervelende zon, maar v...
  Leverbaar
  €299,-
  Standaard maten
  Plimax Plisse Zonwering

  Plimax Plisse Zonwering

  Heb je last van de altijd vervelende zon, maar v...
  Leverbaar
  €215,-
  Incl. motor voor bediening
  Plimax Plisse Elektrische Zonwering

  Plimax Plisse Elektrische Zonwering

  Heb je last van de altijd vervelende zon, maar v...
  Leverbaar
  €529,-

  Overkapping33 heeft diverse opties voor je terrasoverkapping of carport die erg handig kunnen zijn. De opties die wij o.a. aanbieden zijn; betonpoeren, verlichting, zonwering, terrasverwarmers, handvaten en radiosystemen. Wil je meer informatie over een van deze producten? Klik hierboven op een product naar keuze en verkrijg meer informatie.

  Verlichting voor je overkapping vindt je natuurlijk op Overkapping33

  Wil je in het donker genieten van je overkapping? Dan is LED verlichting de ideale oplossing voor jou. De spotjes die wij aanbieden zijn van hoogwaardig kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Ook zijn de spotjes eenvoudig te installeren met onze handleiding. LED spotjes hebben veel handige snufjes zoals bijvoorbeeld; dimmen van je verlichting met een afstandsbieding. Wil je LED verlichting voor bijvoorbeeld je woonkamer of badkamer? Bekijk dan ook eens onze webshop Led33.nl waar je meer led verlichting kunt bekijken.

  Overkapping33 staat voor service, kwaliteit en een scherpe prijs

  Bij Overkapping33 willen wij iedereen tevreden houden, dit is de reden waarom service bij ons voorop staat. Ook als het aankomt op overkapping opties willen we je de beste uitkomst aanbieden voor jouw situatie. Dus met vragen, advies of opmerkingen kan je ons altijd bereiken op diverse wijze. Je kunt langskomen bij ons in de showroom, telefonisch zijn we maandag t/m vrijdag van 10:00 t/m 17:00 uur bereikbaar en op zaterdag van 10:00 t/m 15:00 uur, via de live chat zijn we vanaf 08:30 bereikbaar of mail ons naar [email protected] en wij zorgen ervoor dat je z.s.m. een antwoord krijgt op je vragen.

  Manage cookies