Sluiten

Categorieën

Filters

  Kosten overkapping tuin

  Benieuwd naar de kosten overkapping tuin? Wanneer je een overkapping gaat aanschaffen speelt de prijs van een overkapping natuurlijk een grote rol. We willen het allemaal van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dit maakt Overkapping33.nl gewoonweg mogelijk voor je. Wij bieden een aluminium terrasoverkapping al aan vanaf € 990,- en een houten overkapping voor €399,-. Voor die prijzen heb je een standaard overkapping, vervolgens kan je deze nog aankleden met allerlei opties mocht je dat willen.

  Terrasoverkapping banner

  Is de overkapping tuin ook op maat te verkrijgen

  Ook de kosten voor een overkapping aan huis op maat of schuifpui kosten (zie: prijs schuifpui) vindt je eenvoudig online bij ons. Je hoeft bij ons geen offerte aan te vragen en vervolgens dagen te wachten tot dat je een respons krijgt. Nee, wij willen meteen helpen! Daarom hebben we speciale filters op onze website die meteen de prijs voor jouw overkapping op maat, pergola op maat of glazen schuifwand op maat berekenen. Wanneer je de maten van je overkapping op maat hebt aangegeven kan je vervolgens je overkapping gaat samenstellen en meteen de kosten overkapping verkrijgen. Vervolgens stop je het in je winkelmand en bestel je het eenvoudig bij ons!

  Wat kosten de overkapping tuin opties?

  Wanneer je een tuinoverkapping aanschaft wil je natuurlijk ook de prijzen van de led spotjes of terrasverwarmer hebben. Deze kan je ook eenvoudig terugvinden in onze opties categorie. In de categorie vindt je bijvoorbeeld led spotjes, handvaten, betonpoeren, terrasverwarmer, zonwering en nog veel meer. Wanneer je in een van onze overkappingen zit kan je ook diverse opties kiezen. Wanneer je al een overkapping gaat aanschaffen bij ons is het door ons aan te raden als je opties wilt gaan toepassen deze meteen te selecteren bij de overkapping. Zo ben je ervan verzekerd dat deze te gebruiken zijn met jouw terrasoverkapping.

  Overkapping tuin te verkrijgen bij Overkapping33.nl

  Je overkapping goedkoop? Zoek niet verder en bekijk onze overkappingen. De veranda's in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en ook nog eens spotgoedkoop. We hebben voor iedereen wel wat. De diversiteit van ons assortiment zal je doen duizelen. Bekijk ons assortiment goedkope overkappingen en sta versteld van ons aanbod en prijzen.

  Bezoek ook eens onze showroom

  Kom langs in onze showroom om je te laten inspireren of neem simpelweg een bezoek aan onze showroom om de overkappingen in het echt te bekijken. Je kan onze showroom (overkapping Limburg) tijdens kantooruren bezoeken zonder van tevoren een afspraak te maken. Onze collega’s helpen je graag met het kiezen van de juiste overkapping. Wil je alleen even rondkijken dan is dat natuurlijk ook geen probleem! Wil je graag inmeten of bezichtiging op locatie? Dan is dit mogelijk wanneer wij je in contact brengen met een montagebedrijf, door geheel Nederland, België of Duitsland. Doordat wij samenwerken met een vaste groep montagebedrijven, welke reeds dealers van ons zijn en hierdoor bekend zijn met al onze producten, is het monteren van je carport of overkapping gewoonweg mogelijk. Zo kan je vrijblijvend een afspraak inplannen voor het inmeten van je situatie of het bespreken van montagemogelijkheden.

  Manage cookies