Sluiten

Categorieën

Filters

  Schuifpuien

  Schuifpuien bestellen? Dat doe je eenvoudig op Overkapping33.nl. Onze schuifpuien, ook wel glazen schuifwanden genoemd, zijn in verschillende sporen te verkrijgen en er zijn allerlei extra snufjes aan toe te passen. Overkapping33 bied je A-kwaliteit schuifpuien aan tegen de beste prijs. Wanneer je kiest voor ons kies je voor de beste schuifpuien van Nederland. Bekijk ons assortiment op je gemak en maak een keuze. Op het internet niet overtuigd? Kom langs in onze showroom waar wij diverse schuifpuien gepresenteerd hebben.

  Schuifpuien banner

  Een schuifpui op maat bestel je ook op Overkapping33.nl!

  Ben jij opzoek naar een houten of aluminium schuifpui die je op maat kunt bestellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse schuifpuien die ook op maat te verkrijgen zijn. Wanneer je deze op maat wilt gaan bestellen hoef je niet dagen te wachten op een offerte zoals bij meeste collega’s. Nee, dit gaan eenvoudig met onze filter die de prijs meteen voor je berekent. Geef je gewenste hoogte en breedte in en je ziet vervolgens de beginprijs van het product wijzigen. Wanneer je deze afmetingen hebt toegevoegd kun je vervolgens de opties van je schuifpui selecteren. Zo kies je bijvoorbeeld vervolgens voor de aantal panelen, kleur van de profielen, handvaten en etc. Wanneer je dit hebt ingevuld, heb je jouw glazen schuifpui op maat samengesteld. Stop de glazen schuifdeuren in je winkelmand en bestel deze voordelig bij ons! Tip: Bezoek eens onze terrasoverkappingen Limburg showroom in Venlo waar we verschillende glazen aluminium schuifpuien hebben tentoongesteld. Ook stellen we een schuifpui kosten offerte voor je op!

  Beoordeel onze samenwerking

  Heb je bij ons een terrasoverkapping, carport, lamellen overkapping (pergola), schuifpuien of andere producten besteld? Beoordeel dan onze samenwerking om toekomstige klanten te helpen! Nadat alles bij je is gemonteerd en geleverd en je bent tevreden sturen we je een uitnodiging voor het beoordelen van je bestelling bij ons. Wij hameren er op om dit zo eerlijk mogelijk in te vullen, dus heb je kritiek op hoe er iets gebeurd binnen ons bedrijf willen we dat zeker horen. Alleen zo kunnen we ons verbeteren en de allerbeste service bieden aan jullie.

  Manage cookies