Sluiten

Categorieën

Filters

  Aluminium schuifpui

  Ben jij op zoek naar een aluminium schuifpui voor onder je veranda? Wij hebben deze ruimschoots voor je in de aanbieding. Je kunt kiezen uit diverse modellen en sporen. Ben je benieuwd welke aluminium schuifpui het best past bij jouw situatie? Dan raden we je aan om even contact op te nemen met ons. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste aluminium schuifpui voor jou. Je kunt contact opnemen via telefoon, e-mail of je kan langskomen in onze terrasoverkapping Limburg showroom.

  Schuifpuien banner

  Een aluminium schuifpui, ideaal te combineren met een aluminium terrasoverkapping

  Heb jij een een aluminium terrasoverkapping thuis? Dan is deze uiteraard erg goed te combineren met een aluminium schuifpui. Wanneer je deze op elkaar aansluit is het niet een overkapping meer maar begint het echt een aanbouw voor je huis aan het worden. Het eindresultaat is erg mooi en met de aluminium schuifpui heb je een mooie uitzicht over je tuin. Nog niet een terrasoverkapping in je tuin staan? Combineer deze dan bij Overkapping33 met de aluminium schuifpui en krijg een speciale combo schuifpui prijs! Je kunt de schuifpui kosten direct online berekenen. Wanneer je beide producten bij ons afneemt ben je er zeker van dat deze geen kleurverschillen hebben en het eruit ziet als één geheel. Twijfel dus niet langer en bekijk ons assortiment van zowel de aluminium schuifpui als de terrasoverkappingen!

  Schuifpui aluminium; Zowel Verano als huismerk leverbaar

  Een schuifpui aluminium is bij ons te verkrijgen in twee verschillende merken. Je kunt kiezen voor een schuifpui aluminium ‘‘Standaard’’ of je kunt kiezen voor de Verano variant. Wanneer je kiest voor ons huismerk ben je uiteraard een stuk goedkoper uit dan bij een Verano glazen schuifwand op maat. Dit heeft uiteraard te maken met de kwaliteitsverschil tussen beide glazen schuifwanden. Wanneer je kiest voor een aluminium schuifpui van Verano heb je een maatwerk product, dikker glas, profielen die eenvoudiger zijn toe te passen en handvaten van RVS. Dit zijn een paar voordelen voor het kiezen voor een Verano glazen schuifpui. Wil je een goedkoper variant die dunner glas heeft, maar nog steeds van uitstekend kwaliteit is? Dan kun je kiezen voor onze huismerk. Bekijk beide aluminium schuifpuien in ons assortiment en maak een keuze omtrent welke je wilt gaan toepassen.

  Handige montagehandleidingen bij je bestellen op Overkapping33.nl

  Ga jij jouw schuifpuiterrasoverkapping, terrasoverkapping lamellen (oftewel lamellendak) of carport zelf monteren? Dan kan dit lastig zijn mits je het de eerste keer doet. Om je hiermee zo goed mogelijk op weg mee te helpen, hebben we voor deze producten een montagehandleiding beschikbaar. Met deze montagehandleiding die je stapsgewijs uitlegt hoe je het moet gaan monteren, is het een stuk eenvoudiger te realiseren! Wanneer je jouw producten hebt bestellen en deze zijn klaar voor levering wordt de montagehandleiding per mail naar je opgestuurd. Ook kun je onder het product op onze website de montagehandleiding van een specifiek product bekijken. Bespaar flink op montagekosten door te kiezen voor Overkapping33.nl!

  Manage cookies