Sluiten

Categorieën

Filters

  Schuifpui kosten

  Ben jij benieuwd naar de schuifpui kosten? Bij ons kun je het direct berekenen. Wij bieden allerlei schuifpuien die je kunt bestellen tegen scherpe prijzen. Je kunt binnen enkele stappen direct jouw schuifwand op maat samenstellen. Wanneer je de stappen hebt doorlopen, krijg je direct inzicht in de schuifpui kosten. De schuifpui kosten zijn afhankelijk van de breedte, aantal panelen en de accessoires. Ga jij direct online de schuifpui kosten berekenen via onze webwinkel? Overkapping33 is een van de grootste aanbieders online van schuifpuien, terrasoverkappingen en carports. Bekijk ons compleet assortiment door onze een bezoek te brengen aan onze showroom te Venlo.

  Schuifpuien banner

  De kosten van een schuifpui per afmeting op een rijtje

  De grootste factor van de schuifpui kosten is het formaat van de schuifpui uiteraard. De schuifpui kosten van 3 meter of 5 meter kunnen nogal van elkaar verschillen. Zodoende hebben we per aluminium schuifpui standaard breedte de schuifpuien voor je op een rijtje gezet. Bekijk direct hieronder welke breedtes er allemaal leverbaar zijn en ga direct een schuifpui bestellen via onze webwinkel.

  Kosten schuifpui 3 meter

  De schuifpui van 3 meter is een glazen schuifwand met 3 panelen, wanneer je kiest voor een schuifpui van 3 meter, moet je bij de Lido glazen schuifwand kiezen voor een breedte van 290 centimeter, je creëert een overlapping van twee centimeter. De 3 meter schuifpui kosten kun je meteen berekenen wanneer je in het product deze formaat aangeeft!

  Prijs schuifpui 4 meter

  De prijs schuifpui 4 meter kun je ook eenvoudig bereken wanneer je in een van de glazen schuifdeuren product gaat. Onze goedkoopste glazen schuifwand prijs is de Lido schuifwand S98 en S82. Vul hier jouw breedte in en krijg meteen een prijsopgave. De schuifpui van 4 meter wordt het meest toegepast. Wil jij de schuifpui 4 meter in het echt bekijken of wil jij een offerte van de schuifpui of overkapping kosten? Kom dan langs in onze showroom.

  Kosten schuifpui 5 meter

  De schuifpui van 5 meter is een schuifpui met 5 panelen, wanneer je kiest voor een schuifpui van 5 meter, kun je bij de Lido glazen schuifwand veranda kiezen voor een breedte van 490 centimeter, ook bij deze schuifpui creëer je een overlapping van 2 centimeter per paneel. Bereken ook weer direct schuifpui kosten van een schuifpui 5 meter door in het product jouw gewenste breedte en hoogte aan te geven en de stappen te doorlopen.

  Prijs schuifpui 6 meter

  De schuifpui van 6 meter is nog uniek in Nederland en wordt niet vaak aangeboden. Maar bij Overkapping33 kun je deze natuurlijk gewoon verkrijgen! De prijs schuifpui 6 meter kun je net zoals alle breedtes die we hierboven hebben aangegeven berekenen door online de stappen te doorlopen.

  Wil je meer informatie over een van de schuifpuien? Neem dan simpelweg contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze en we berekenen ook graag eventueel de schuifpui kosten voor jou! Wil je de glazen schuifwand overkapping komen bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom waar wij de glazen schuifpuien voor je hebben gepresenteerd.

  Manage cookies