Sluiten

Categorieën

Filters

  Serre aanbouw

  Wil jij een serre aanbouw? Bij ons kan je dit realiseren. De serre is allang niet meer alleen een open terrasoverkapping aluminium die alleen je terras overdekt. Tegenwoordig is een serrebouw een goed geïsoleerde aanbouw die echt als een uitbreiding van je woning wordt gezien. Naast de standaard terrasoverkapping kan je jouw serre gaan afsluiten met glazen schuifwanden en zijwanden en- of zijspies.

  Serre aanbouw banner

  Serre aanbouwen; hoe gaat dit in zijn werk?

  Wanneer je een serre wilt aanbouwen is het natuurlijk logisch dat er vragen kunnen ontstaan. Een van de vragen die kunnen ontstaan is bijvoorbeeld, waar moet ik beginnen bij een serre aanbouwen? Met zo’n vragen helpen we je natuurlijk graag verder. Via onze klantenservice of in onze showroom kunnen we je uitgebreid en op maat uitleggen hoe het serre aanbouw te werk gaat en wat de beste keuze is voor jou. Omdat dit per situatie anders is, raden wij altijd aan dat je hier even contact met ons opneemt, zo kunnen we samen met je tot een oplossing komen. Wanneer je een compleet geïsoleerde serre wilt raden wij aan om naast de tuinveranda ook zijwanden en glazen schuifdeuren toe te passen. Zo ben je verzekerd van een goed afgewerkte echte serre. 

  Aanbouw serre; wat kost het?

  Tijdens je eerst zoektocht naar een serre aanbouw kijk je naar meerdere factoren. De prijs is natuurlijk een belangrijk onderdeel van de zoektocht. De kosten van veranda is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren, maar met een basisprijs kan je vaak al een behoorlijk inschatting maken van de totaalprijs. Van plan om een serre aanbouw toe te passen? Bekijk dan onze producten daar kan je de basisprijzen van de onderdelen van een serre bekijken en meteen tot een totaalprijs te komen. Liever de kosten laten bereken door ons en een offerte ontvangen vanuit ons? Dat kan, wij stellen graag een offerte voor je op. Vul onze offerteformulier in en wij zorgen ervoor dat je hier zo snel mogelijk een antwoord op krijgt. Tip; bekijk ook eens onze carport aluminium!

  Bezoek onze showroom en laat je adviseren

  Bij Overkapping33 vindt je gegarandeerd de serre aanbouw naar wens! Bezoek onze showroom terrasoverkappingen Limburg in Venlo en laat je adviseren door onze medewerkers! Of je nou een standaard of op maat overkapping tuin wilt. En of u het laat installeren en monteren of het zelf gaat doen. Bij Overkapping33 vindt je een compleet en actueel assortiment buitenoverkappingen en glazen schuifwanden tegen betaalbare prijzen. Geen tijd om langs te komen of is onze showroom te ver voor jou? Geen probleem je kan ook contact opnemen met onze klantenservice per telefoon of e-mail. Daar kunnen we je ook adviseren en informeren. Wacht niet en neem voor al je vragen simpelweg contact op met ons. Wij staan voor je klaar!

  Manage cookies