Sluiten

Categorieën

Filters

  Glazen serre

  Wanneer je zoekt naar een glazen serre kun je deze bij ons bestellen. In ons assortiment vind je glazen serres van de allerbeste kwaliteit en de aller scherpste prijs. De glazen serres in ons assortiment zijn te verkrijgen in diverse merken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor ‘standaard’, dit is een merkloze goedkope serre of Verano, de grootste Nederlandse serre fabrikant. De glazen serres in ons assortiment worden altijd geleverd met handleidingen.

  Tuinserre banner

  Glazen serres altijd met gehard en gelaagd glas

  Wanneer je een glazen serre gaat toepassen, wil je natuurlijk de veiligste optie. Bij ons ben je altijd verzekerd van het allerbeste glas. Het glas dat we aanbieden is veiligheidsglas 4.4.2., dit is glas dat niet in duizenden stukjes barst wanneer het kapot gaat. Wanneer er het glas kapot gaat blijf het in een geheel en blijft het ook waarschijnlijk ook intact. Dit houdt in dat iedereen die onder de glazen schuifpui is, geen schrammetje op zich krijgt. Wanneer je een glazen serre kies, raden we je het ten strengste aan om te controleren of het veiligheidsglas is. Wil je meer informatie over de specificaties of andere zaken van ons glas? Bekijk één van onze glazen overkapping waar we een en het ander aan je uitleggen. Tip: Bekijk ook eens onze glazen schuifwanden en de glazen overkapping.

  Bekijk al onze 12 webwinkels m.b.t. huis en tuin producten

  Naast de webwinkel waar je nu op zit - Overkapping33 - hebben we nog elf andere webwinkels o.a. Rolluiken33, Tegels33, Sanitair33 etc. Deze webwinkels vallen allemaal onder Store33 BV. Heb je bijvoorbeeld naast je terrasoverkapping ook terrastegels nodig van Tegels33.nl? Dan kun je een combinatie bestelling plaatsen. Wanneer je gaat combineren krijg je speciale kortingen. Twijfel dus niet langer en bestel al je huis en tuin producten via een van de webwinkels van Store33.nl. Heb je meer vragen over onze combinatie bestellingen of een van onze producten? Neem gewoon contact op met onze klantenservice die je graag helpt.

  Manage cookies