Sluiten

Categorieën

Filters

  Serrebouw

  Wil jij een serrebouw gaan plaatsen in je achtertuin? Wij bieden ze voor je aan! Je kunt bij ons een serrebouw bestellen van de aller scherpste prijs en van de allerbeste kwaliteit. Wanneer je kiest voor Overkapping33, krijg je uitgebreid advies op maat met betrekking tot jouw situatie. Zodat wanneer de serrebouw in jouw tuin staat, je compleet tevreden bent. Dus mocht je advies nodig hebben of heb je andere vragen? Neem gewoon contact op met ons!

  Tuinserre banner

  De serrebouw wordt gratis bij je thuis bezorgd

  Wanneer je hebt gekozen voor een serrebouw van Overkapping33.nl, wordt deze geheel gratis thuis bezorgd. Je hoeft je verder niet druk te maken over onnodige bijkomende kosten, de prijs die je ziet staan bij het product is ook de prijs die je uiteindelijk bij ons afrekent. Nadat je hebt besteld wordt binnen de afgesproken levertijd een datum van aflevering ingepland. Mocht je akkoord gaan met deze afleverdatum, wordt je serrebouw kosteloos thuis bezorgd. Je krijgt op de datum van levering - één uur van te voren - een telefoontje van de chauffeur, zodat je weet dat ze eraan komen. Let op, het gratis bezorgen geldt alleen voor de serrebouw en onze glazen schuifwanden.

  Een houten of aluminium serrebouw?

  Je besluit om een serrebouw te gaan toepassen, maar je bent nog in de beginfase en weet  niet welke afdak tuin je moet gaan kiezen? Wij helpen je hier graag mee. Beide varianten van de goedkope serre hebben zo zijn voor- en nadelen. De voordelen van een aluminium terrasoverkapping zijn: Het is zo goed als onderhoudsvrij en duurzaam. De voordelen van een houten serrebouw zijn: Het heeft een natuurlijke sfeer en het is eenvoudig te bewerken. Het allerbelangrijkste - wanneer je een keuze gaat maken - is dat je gaat kijken of het goed past bij het rest van je woning. Voor de rest zijn beide veranda’s goed te gebruiken als serre aanbouw.

  Veilig winkelen met de zekerheid van Webwinkelkeur & Feedback Company

  Wanneer je een bestelling online plaatst, wil je dit natuurlijk zo veilig mogelijk doen. Dit snappen wij erg goed. Een webwinkel moet zich aan de regels houden en je bestelling leveren binnen de vastgestelde termijn. Om te bevestigen dat wij legitiem bedrijf zijn hebben we ons laten verifiëren door twee van Nederlands grootste keurmerken; Webwinkelkeur en Feedback Company. Beide keurmerken controleren op je echtheid en namen de zaken erg serieus. Bij beide keurmerken zijn we de eerste keer geslaagd voor de test en hebben we een goedkeuring gekregen! Dus wanneer je online wilt gaan bestellen op een van onze Store33.nl webwinkels kun je dit met een gerust hart doen. Online niet overtuigd? Dan kun je ook langskomen in onze showroom (terrasoverkapping Limburg)! Daar kun je de lamellen overkapping, terrasoverkapping en glazen deuren.

  Manage cookies