Sluiten

Categorieën

Filters

  Standaard zijwand terrasoverkapping met polycarbonaat

  €739,-

  Levertijd: 4-5 weken

  Tegenwoordig wilt iedereen graag langer en comfortabeler genieten van zijn tuin. Overkappingen zijn hierdoor erg in trend en worden hierdoor massaal toegepast in de tuin, oprit of zelfs voor op de camping. Wil je graag deze kopse zijde van je overkapping... Toon meer
  1: Kies de gewenste uitval
  2: Kies de kleur


  Kies uit onze drie standaard kleuren.

  Antraciet
  Wit
  Crèmewit
  3: Kies je gewenste polycarbonaat
  Helder (66% lichtdoorlatend)
  Opaal (54% lichtdoorlatend)
  Warmtewerend (50% lichtdoorlatend)
  €739,-

  Levertijd: 4-5 weken

  • Kosteloos thuis geleverd boven € 500,-
  • Gratis onder rembours bestellen
  • Kom langs in onze showroom
  • Levering in Benelux en Duitsland

  Productomschrijving

  Tegenwoordig wilt iedereen graag langer en comfortabeler genieten van zijn tuin. Overkappingen zijn hierdoor erg in trend en worden hierdoor massaal toegepast in de tuin, oprit of zelfs voor op de camping. Wil je graag deze kopse zijde van je overkapping dicht maken, waardoor het in de avond erg aantrekkelijk is om langer van het buitenleven maar toch ook het uitzicht behouden van je tuin? Dan is een vaste glazen zijwand een van de mogelijkheden bij ons. Door middel van het vaste heldere glas in de zijwand behoud je je uitzicht en profiteer je tevens direct van de isolatie van het glas ten opzichte van een polycarbonaat zijwand bijvoorbeeld. Door het toepassen van een zonwering screen kun je tevens tijdens de zonuren de overkapping voorzien van schaduw en koeling. Het is zelfs mogelijk door middel van een type screendoek om de overkapping geheel lichtdicht te maken! Wil je geen vaste wand maar meer flexibel zijn of heb je een doorloop vanuit de kopse zijde van je overkapping richting de tuin of garage? Dan is het mogelijk om een glazen schuifwand toe te passen op de kopse zijde. Let op dat je hierbij wel de benodigde zijspie nodig hebt om uiteindelijk de glazen schuifwand te kunnen toepassen. Deze zijspie is zowel in een polycarbonaat of glas variant te verkrijgen. 

  Ben je wellicht bezig om de gehele tuin een nieuwe uitstraling te geven of ben je aan het verbouwen? Bedenk dan ook eens om de schutting of terrastegels aan te pakken. Zowel de beton of aluminium schutting en de bijbehorende keramische tuintegels zijn bij ons te bestellen. Bekijk eens onze overige webshops en bestel al je benodigde materialen.

  Toon meer

  Manage cookies