Sluiten

Categorieën

Filters

  Terrasoverkapping aluminium Mondo 6 Breed

  €1.899,-

  Levertijd: 4-5 weken

  Deze luxe terrasoverkapping wordt compleet als bouwpakket, met alle benodigdheden, geleverd. Omdat de overkapping als bouwpakket wordt geleverd, kiest ruim 80% van klanten voor eigen montage met hulp van onze montagehandleiding. De totale breedte maat bed... Toon meer
  1: Kies de uitval / diepte


  Selecteer de gewenste uitval, oftewel diepte. U kunt kiezen uit 'standaard' diepte afmetingen. Deze zijn indien nodig eenvoudig zelf in te korten. LET OP: De maatvoering betreft van muurzijde tot en met binnenzijde staander.

  2: Kies de kleur


  Kies uit onze drie standaard kleuren.

  Antraciet
  Wit
  Crèmewit
  3: Kies de dakplaat


  Maak een keuze uit een van de drie dakplaat varianten. Alle dakplaat varianten betreffen polycarbonaat met een dikte van 16 millimeter, zijn vooraf voorzien van tape en afkomstig van de fabrikant Bayer & Bayer uit Duitsland.

  Opaal
  Helder
  Opaal Warmtewerend
  4: Kies je type goot


  Kies je voor de klassieke, vierkante of ronde uitstraling? De ronde goot is de meest toegepaste afwerking.

  Rond
  Vierkant
  +
  €54,00
  Klassiek
  5: Inclusief LED verlichting?


  Bestel eenvoudig uw LED verlichting mee, speciaal geschikt voor jouw terrasoverkapping. Het juiste aantal spots; 6 spots bij een breedte van 3 meter en vervolgens 2 extra spots per meter. LET OP: Dit is exclusief het verwerken van de LED verlichting.

  Set 6 stuks LED inbouwspots
  +
  €159,95
  Set 8 stuks LED inbouwspots
  +
  €179,95
  Set 10 stuks LED inbouwspots
  +
  €199,95
  Set 12 stuks LED inbouwspots
  +
  €219,95
  Geen verlichting
  6: Kies je type staanders


  Maak een keuze uit afgeschuinde of vierkante staanders. In combinatie met de ronde moderne goot wordt vaak voor de vierkante staanders gekozen. En bij de klassieke goot adviseren wij de afgeschuinde staanders.

  Afgeschuind
  Vierkant
  7: Kies de hoogte van de staanders


  Selecteer de gewenste staander hoogte. De standaard hoogte betreft 250 centimeter, maar in het geval een hogere doorloop gewenst is kun je ook kiezen voor 350 cm. Beide hoogtevarianten zijn indien nodig eenvoudig zelf in te korten.


  250 centimeter
  350 centimeter
  +
  €161,95
  €1.899,-

  Levertijd: 4-5 weken

  • Kosteloos thuis geleverd boven € 500,-
  • Gratis onder rembours bestellen
  • Kom langs in onze showroom
  • Levering in Benelux en Duitsland

  Plus- en minpunten

  Volgens onze specialist
  • Eenvoudig om zelf te monteren
  • Duurzaam, nauwelijks tot geen onderhoud
  • Zonwerende functie
  • Vrijwel alle seizoenen van het jaar te gebruiken
  • Bescherming bij regenslag
  • Ideaal te combineren met schuifwanden / tuinkamer
  • Vaste constructie aanwezig
  • Polycarbonaat neemt daglicht in je woonkamer weg

  Toon meer

  Productomschrijving

  Deze luxe terrasoverkapping wordt compleet als bouwpakket, met alle benodigdheden, geleverd. Omdat de overkapping als bouwpakket wordt geleverd, kiest ruim 80% van klanten voor eigen montage met hulp van onze montagehandleiding. De totale breedte maat bedraagt 606 centimeter en kan naar eigen ingeving worden ingekort in zowel de breedte als in de diepte. Mocht je de overkapping willen laten monteren, dan is dit - op aanvraag - ook mogelijk bij ons. De Mondo terrasoverkapping wordt binnen een aantal weken (zie actuele levertijd hierboven) kosteloos in Nederland, België en Duitsland op locatie geleverd. Let op: indien je de overkapping graag verwerkt met beton poeren, vergeet deze dan niet apart erbij te bestellen. De garantie bedraagt 3 jaar op de overkapping.

  Kun je me wellicht iets meer vertellen over deze terrasoverkapping?

  De terrasoverkapping Mondo wordt geleverd met polycarbonaat van 98 centimeter breed maal de gewenste uitval van 250-300-350-400 en zelfs 500 centimeter. Het polycarbonaat is standaard leverbaar in helder, opaal of in warmtewerend opaal. De XS structuur polycarbonaat zijn afkomstig van de Duitse fabrikant Makrolon en wordt vooraf voorbereid met de benodigde tape. De maximale overspanning op twee staanders bedraagt 6 meter breed bij 3 meter uitval. De uitval van de overkapping is teven leverbaar tot maar liefs vijf meter zonder enige extra verstevigingen aan te brengen. De terrasoverkapping is tevens in drie standaard kleurstellingen te bestellen zonder enige meerprijs en is leverbaar met een klassieke of rond gootafwerking. De garantie termijn bedraagt 5 jaar.

  Let op de overkapping wordt in 303 centimeter breedte geleverd waarbij je zodoende de laatste polycarbonaat plaat 3 a 4 centimeter dient in te korten.

  Hoe wordt de terrasoverkapping aluminium bezorgd?

  De overkapping wordt geheel gratis thuis bezorgd binnen 6-7 weken na bestelling. Hierbij ontvang je per mail een bericht met hierin de leverdatum en het bijbehorend dagdeel waarin de overkapping bezorgd zal worden. Tevens wordt je een uur tot half uur vooraf gebeld door de chauffeur dat hij of zij eraan komen. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je tevens een pakbon per mail met hierop de bestelde onderdelen. Print deze uit om eenvoudig te kunnen controleren bij de lossing en controleer deze vooraf zodat je zeker bent van de juiste producten.

  Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

  Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online betaling via iDeal (Nederland), Mister Cash (België) of Giropay (Duitsland). Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 10% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren vanwege de banken onderling. Tevens worden creditcards helaas niet geaccepteerd bij pin betalingen.

  Hoe bepaal ik de hoogte van het muurprofiel en of de hoogte van de gootzijde?

  De overkappingen zijn CE gecertificeerd onder de verwerking van acht graden. Deze acht graden komt overeen met een verloop van 14 centimeter per meter uitval. Kies je bijvoorbeeld voor een uitval van 3 meter dan bedraagt het verval in totaal 42 centimeter. Dit verloop wordt altijd berekend door de onderzijde van het muurprofiel te nemen in combinatie met de onderzijde gootzijde. We lichten het graag even toe door middel van een rekensom en een detailtekening. Is je hoogte aan de muurzijde bijvoorbeeld 290 centimeter maximaal dan bedraagt de afmeting onderzijde muurprofiel 275 centimeter. Met een verloop van 42 centimeter, oftewel de 3 meter uitval, is de onderzijde van de gootzijde zodoende 290 minus 15 centimeter muurprofiel en minus 42 centimeter verloop bij een uitval van 3 meter = 233 centimeter de onderzijde van je goot. Dit is nogmaals bij een montage van de overkapping onder de 8 graden bij een overkapping van 3 meter uitval. Mocht je in de toekomst de overkapping dicht willen maken door middel van glazen schuifwanden of door middel van een spie en of zonwering screen? Bepaal dan bij de montage van de overkapping indien je standaard afmetingen kunt toe passen. Dit zal je behoorlijk schelen indien je de uitbreiding in de toekomst wilt gaan toepassen. Tevens bepaal je geheel zelf de positionering van de verlichting.

  Ik wil graag ook verlichting aanbrengen, is dit ook mogelijk?

  Verlichting aan brengen is inderdaad ook mogelijk bij de terras overkapping. Ons advies is tevens om deze verlichting direct met de opbouw van de overkapping te verwerken, vanwege het feit dat het achteraf verwerken van verlichting lastig tot langdurig zal zijn. De inbouw led spots zijn verkrijgbaar in een set van 6, 8, 10 of zelfs 12 stuks en worden aangedreven door middel van de bijgeleverde trafo, led verdeler en een bijbehorende afstandsbediening. Door middel van de afstandsbeding zijn de spots aan en uit te schakelen en geheel op of af te dimmen. Je bepaald geheel zelf waar je de led inbouwspots verwerkt wilt in de overkapping zodat je optimaal geniet boven je tuin set en of tafel. Voor de verwerking van de led spots gebruik je een boor met de maat 29 millimeter en is het advies om de spots minimaal, 70 centimeter, vanuit de goot en of muurzijde te plaatsen voor een optimale verspreiding van de verlichting.

  Toon meer

  Specificaties

  Producttype
  Standaard
  Materiaal
  Aluminium
  Aluminium type
  6063-T6
  Kleur
  Standaard
  Aantal kleuren
  3
  Aantal gootafwerking
  3
  Staanders
  110x110 millimeter
  Minimale uitval
  200 centimeter
  Maximale uitval
  500 centimeter
  Maximale gootlengte
  600 centimeter
  Aantal keuze polycarbonaat
  3
  Polycarbonaat dikte
  16 mm
  Polycarbonaat type
  XS structuur plaat
  Drukbelasting
  80 kilogram per m²
  Warmtedoorgangscoëfficient
  Ug (W/m2K) 2,0
  Lichttransmissie Helder
  66%
  Energietransmissie Helder
  62%
  Lichttransmissie Opaal
  54%
  Energietransmissie Opaal
  55%
  Lichttransmissie Warmtewerend
  50%
  Energietransmissie Warmtewerend
  40%
  Geluidsdemping
  21 decibel
  Norm
  NEN-norm 6702
  CE keurmerk
  Ja
  Garantie
  3 jaar
  Aanlevering
  Zelfbouw
  Verpakking
  Schuimfolie en seal
  Bezorging Nederland
  Kosteloos
  Bezorging Belgie
  Op aanvraag
  Bezorging Duitsland
  Op aanvraag
  Aanwezig showroom
  Ja

  Toon meer

  Manage cookies