Sluiten

Categorieën

Filters

  Lamellen overkapping

  Een lamellen overkapping is een wonderbare ervaring voor in de tuin. Je kunt volop genieten onder de lamellen overkapping met de schaduw die de gesloten lamellen creëren. Ook kun je (met een afstandsbediening) eenvoudig de terrasoverkapping lamellen kantelen, waardoor je zonlicht en een blauwe lucht kunt absorberen. Het unieke van een lamellen overkapping is dat het multifunctioneel is. Wanneer de lamellen gekanteld zijn, kun je optimaal genieten van het zonlicht. Terwijl wanneer de lamellen gesloten zijn, je een overkapping hebt die waterdicht en windbestendig is.

  Lamellen overkapping banner

  Bedienen van een lamellen overkapping

  Het bedienen van een lamellen overkapping van Overkapping33.nl kan op verschillende manieren. Het is mogelijk om te kiezen om jouw lamellen overkapping te bedienen met een afstandsbediening. Dit is een van de meest gekozen opties en zit standaard bij de lamellendak zelfbouw zonder meerprijs. Echter is dit niet de enige optie, je kunt namelijk ook kiezen voor de sensor bedieningen. In ons aanbod hebben o.a. een windsensor, regensensor en een zon & wind sensor. Deze sensoren zorgen voor de gewenste (juiste) stand van de lamellen bij wind, regen of zon en wind. Bekijk de verschillende mogelijkheden en kies hoe jij jouw lamellen overkapping wilt gaan bedienen.

  Overkapping lamellen accessoires

  Een overkapping lamellen kun je zo luxueus uitbreiden als je wilt. Je kunt de overkapping lamellen voorzien van glazen schuifwanden of screens om een tuinkamer te creëren. Verder kun je kiezen voor LED verlichting (LED inbouwspots of LED strips) en kun je ook een terrasverwarmer toepassen zodat je nog langer buiten kunt gaan zitten. Je kunt jouw lamellen overkapping op Overkapping33.nl compleet naar wens samenstellen. Naast kiezen voor overkapping lamellen accessoires, kun je ook de kleur, type en het formaat selecteren. Wacht niet langer, ga de lamellen overkapping prijzen berekenen en bestel de lamellen overkapping goedkoop op Overkapping33.nl!

  Kom de lamellen overkapping bekijken!

  Naast dat je de lamellen overkapping online kunt bekijken en bestellen, is het bij ons ook mogelijk om langs te komen in onze overkapping Limburg showroom te Venlo. In de showroom hebben we de lamellen overkapping tentoongesteld en kun je deze terrasoverkapping bekijken en voelen. Onze showroom is zonder een afspraak te bezoeken, loop naar binnen en wij informeren en adviseren je graag over de lamellendaken in ons aanbod. Onder het genot van een kop koffie stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Bekijk online op de contactpagina onze openingstijden en het adres en bezoek de terrasoverkapping Limburg showroom in Venlo.

  Manage cookies