Sluiten

Categorieën

Filters

  Terrasoverkapping aluminium

  Een terrasoverkapping aluminium iets voor jou? De terrasoverkapping aluminium is de populairste overkapping op dit moment, en dit is niet zomaar. De terrasoverkapping aluminium is erg stevig, uit te breiden met verschillende opties en hij heeft veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen welke dakplaten je wilt en of welke kleur je jouw overkapping wilt hebben. Bekijk onze terrasoverkappingen hierboven en stel je eigen overkapping samen.

  Terrasoverkapping aluminium banner

  Aluminium terrasoverkapping; Welke opties kan ik toepassen?

  Bij een aluminium terrasoverkapping kun je kiezen uit diverse opties. Als je in een product gaat wordt als eerst de gewenste breedte en uitval gevraagd. Zodra je deze hebt aangegeven, kun je door gaan naar de gewenste kleur die je wilt hebben bij je terrasoverkapping. Bij de Rando glazen overkapping kun je bijvoorbeeld kiezen voor crémewit (RAL9001), wit (RAL9016) of antraciet (RAL7016). Vervolgens ga je naar de dakplaten, hier kun je bij de Rando overkapping kies voor verschillende glasplaten. Als laatst heb je de keuze om LED verlichting toe te passen, de beschikbare sets zijn 6, 8 of 10 stuks. De Rando overkapping kun je bekijken in onze overkapping Limburg showroom in Venlo. Kom deze overkapping en de terrasoverkapping met lamellen 6 dagen in de week bekijken zonder een afspraak te maken!

  Jouw tuinoverkapping aluminium omtoveren tot een schitterende aanbouw

  Wanneer je voor een tuinoverkapping aluminium kiest kun je deze perfect omtoveren tot een aanbouw. Je kunt een aluminium terrasoverkapping aanschaffen met zijwanden en glazen schuifwanden, zodat je een gesloten geheel krijgt. Je hoeft natuurlijk niet per se alles in een keer aan te schaffen, je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om eerst alleen de aluminium terrasoverkapping te kiezen en in een later stadium te gaan voor glazen deuren en of zijwanden. Beide zijn beschikbare in standaard maten die uitstekende passen ben je overkapping. Wanneer je een aluminium overkapping op maat hebt, kun je ook kiezen voor de schuifpui en zijwand(en) op maat. Ga de overkapping en schuifpui kosten berekenen en bestel online! Mocht je meer informatie of advies willen ontvangen omtrent onze producten kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

  Manage cookies