Sluiten

Categorieën

Filters

  Tuinoverkapping

  Een tuinoverkapping iets voor jou? Wil je ook elke seizoen van het jaar optimaal genieten van jouw tuin? Zo ja, dan is de tuinoverkapping zeker iets voor jou! Wanneer je een buitenoverkapping gaat plaatsen in je tuin zorg je voor een mooie sfeertje waar je altijd van kan genieten. Plaats bijvoorbeeld ook glazen schuifwanden toe om de hitte in de zomer en de kou in de winter buiten te houden. Wanneer je ook ’s avonds wilt genieten dan raden we je ook led spotjes aan.

  Terrasoverkapping banner

  Langer genieten van de zon?

  Ben je echt een zomer mens en wil je langer genieten van het mooi weertje? Dat kan met Overkapping33. Onze tuinoverkappingen zorgen ervoor dat je jouw zomer flink kunt verlengen. Want wanneer je kiest voor een veranda kan je ook genieten van het weertje ook al is het minder zonnig dan normaal. Want een overkapping aan huis beschermt je niet alleen tegen regen, maar ook de warmte blijft langer in een overkapping achtertuin hangen. Zo kan je in de avond als het kouder wordt buiten nog onder je overkapping genieten. Wil je helemaal genieten van je polycarbonaat of glazen overkapping in de avond? Kies ook voor led verlichting.
   

  Een tuinoverkapping is te plaatsen in elke tuin

  Een tuinoverkapping is te plaatsen in elke tuin. We hebben tuinoverkappingen van verschillende afmetingen in ons assortiment. Wanneer je nou een wat kleinere tuin hebt of een grotere tuin het kan allemaal bij ons. Weet je niet zeker hou groot je aluminium overkapping of terrasoverkapping hout moet zijn of twijfel je wellicht of je de juiste maten hebt opgemeten, dan kunnen onze monteurs dit voor je doen. De monteurs waarmee me samenwerken kunnen dit voor je opmeten en ook een prijs aangeven voor het te gaan monteren mocht dat nodig zijn. Het inmeten kost ongeveer €50,- afhankelijk van hoever je woont van de monteur. Wanneer je jouw tuinoverkapping laat monteren door de monteur wordt dit verrekend en wordt het inmeten gratis.

  Online een tuinoverkapping kopen bij Overkapping33.nl

  Wij van Overkapping33 begrijpen dat een overkapping tuin online aanschaffen een moeilijke taak kan zijn. Wij adviseren je dan ook goed te kijken naar de afbeeldingen van de diverse tuinoverkappingen om zo een beter beeld te krijgen van de afdak tuin die je zou willen. De afbeeldingen bekijken niet genoeg voor jou? Dan kan je ook langs komen in onze showroom (zie overkappingen Limburg), daar hebben we een uitgebreid aanbod van tuinoverkapping staan die je in het echt kan komen bekijken. Heb je vragen of advies nodig dan kan je ook altijd onze klantenservice bereiken.

  Manage cookies