Sluiten

Categorieën

Filters

  Vaste Wand Lido Nero Mat Zwart

  €1.209,-

  Levertijd: 4-5 weken

  De vaste wand uit de serie Lido is ideaal te combineren met de Lido Nero schuifwanden. De vaste wand wordt met 8 mm gelaagd helder veiligheidsglas verwerkt. Kies eenvoudig je gewenste vak verdeling of neem de vaste wand zonder vak verdeling. Deze vak verd... Toon meer
  1: Vul de afmeting in

  Vul jouw gewenste afmetingen in. Het glas wordt compleet op maat geleverd. De maximale breedte is 400 centimeter, en de maximale hoogte is 250 centimeter.

  CM
  Min: 100cm, max: 400cm
  CM
  Min: 190cm, max: 250cm
  2: Kies de gewenste vakverdeling


  Kies de vak verdeling. De verdeling 3 type is de meest gekozen look, echter kun je ook kiezen voor de landelijke uitstraling van verdeling 2 of de verdeling 4. Op basis van jouw gekozen verdeling krijg je de benodigde profielen geleverd waarmee je deze look kunt realiseren. De profielen zijn erg eenvoudig in te korten.

  Geen
  Verdeling 2
  +
  Meerprijs
  Verdeling 3
  +
  Meerprijs
  Verdeling 4
  +
  Meerprijs
  €1.209,-

  Levertijd: 4-5 weken

  • Kosteloos thuis geleverd boven € 500,-
  • Gratis onder rembours bestellen
  • Kom langs in onze showroom
  • Levering in Benelux en Duitsland

  Productomschrijving

  De vaste wand uit de serie Lido is ideaal te combineren met de Lido Nero schuifwanden. De vaste wand wordt met 8 mm gelaagd helder veiligheidsglas verwerkt. Kies eenvoudig je gewenste vak verdeling of neem de vaste wand zonder vak verdeling. Deze vak verdeling kun je op eigen hoogte verwerken op de vaste zijwand. De kleur van het aluminium is RAL9005 structuur lakwerk.

  Toon meer

  Manage cookies