Sluiten

Categorieën

Filters

  Veranda

  Wil je een veranda bestellen? Bij Overkapping33.nl is dat geen probleem, wij hebben een uitgebreid aanbod van veranda’s in ons assortiment. Selecteer de veranda die bij jou past en koop deze eenvoudig online. Wil je de veranda’s eerst komen bekijken? Kom langs in onze showroom, daar helpen we de juiste keuze te maken met betrekking tot het maken van de juiste keuze. Wil je gewoon een kijkje nemen in onze showroom kan dat natuurlijk ook. Je hoeft geen afspraak te maken!

  Terrasoverkapping banner

  Polycarbonaat veranda; De populairste in ons assortiment

  De polycarbonaat veranda is een van de populairste veranda in ons assortiment. Dit komt onder andere doordat de polycarbonaat veranda de goedkoopste overkapping in ons assortiment is. De polycarbonaat platen zijn vervolgens ook in diverse stijlen te verkrijgen. Zo kan je kiezen voor opaal, helder- en warmtewerend polycarbonaat dakplaten. De dakplaten hebben een andere licht en energie doorlatendheid. Een polycarbonaat tuin veranda niets voor jou? Dan kan je ook voor glazen dakplaten kiezen. De glazen dakplaten hebben een betere geluiddemping en een hogere energie doorlatendheid. Verder hebben glazen dakplaten als voordeel dat het onder je overkapping dan warm in de winter is en koud in de zomer. Mocht je nog zijwanden of zijspies willen toepassen kan je deze ook in polycarbonaat verkrijgen.

  De veranda’s in ons assortiment

  Bij ons heb je een keuze uit 16 verschillende overkappingen. Namelijk de terrasoverkappingen Rumba, Tendo, Lindo, Sambla, Nebo, Mondo, Iseo, Bosmo, Sumba, Rando, Ledro, Garda, Pigo Base, Pigo Trend en Pigo Modern. Vier van deze veranda’s zijn van hout en de andere 12 veranda’s zijn van aluminium. De goedkoopste veranda is de Terrasoverkapping Aluminium Nebo basic. Dit is ook meteen de populairste luxe veranda in ons assortiment. De veranda’s zijn helaas niet allemaal te bezichtigen in ons showroom. We hebben vijf terrasoverkappingen in onze showroom staan. Wil je een terrasoverkapping bekijken of een veranda kopen? Bel altijd van tevoren om er zeker van te zijn dat jouw overkapping er tussen zit. 

  Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur antwoord

  Vraag eenvoudig via onze offerte formulier een offerte aan. Vul je naam, e-mail en- of telefoonnummer in, daarna kan je een afbeelding toevoegen bij je aanvraag. Voeg hier bijvoorbeeld een foto toe van waar je jouw terrasoverkapping wilt toepassen. Vervolgens geef je aan wat je wilt en dan kun je jouw aanvraag bij ons indienen door op ‘’verzend’’ te klikken. Zodra je offerte aanvraag bij ons binnen is streven we erna om je aanvraag binnen 24 uur te verwerken bij ons. Let wel op, het kan soms zijn dat een offerte in je spam belandt omdat het de eerste keer is dat we contact met jouw hebben. Heb je enige vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

  Manage cookies