Sluiten

Categorieën

Filters

  Glazen schuifwand veranda

  De glazen schuifwand veranda vindt je tegen een scherpe prijs bij Overkapping33.nl! Wij hebben diverse glazen schuifwanden voor je veranda in verschillenden maten en opties. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons kiezen voor panelen voor 98 centimeter of 82 centimeter breed, een meeloop systeem die elke paneel mee schuift en andere opties waarmee je optimaal van kan genieten vind je tuin veranda. Overkapping33 is een van de grootste aanbieders van glazen aluminium schuifpui en terrasoverkappingen. Door de jaren heen hebben we ons bewezen als een aanbieder van kwaliteitsproducten tegen een aantrekkelijke prijs.

  Glazen schuifwand veranda banner

  Glazen schuifwanden veranda; kan ik het ook zelf monteren?

  Het monteren van je glazen schuifwanden veranda is zeker te doen mits je een beetje handig bent. Let op, bij het monteren van je glazen schuifwand op maat raden wij het aan om altijd minimaal met twee personen te doen, omdat dit simpelweg niet te realiseren is in je eentje. Wij hebben handige montagehandleidingen die je helpen met het monteren van je glazen schuifwand veranda. Deze montagehandleidingen leggen je stapsgewijs uit hoe je de glazen schuifdeuren veranda moet gaan monteren. Kom je bij het monteren er niet uit? Geen probleem, naast de uitgebreide handleidingen die wij voor jou aanbieden, adviseren we je ook graag. Neem contact op met onze klantenservice via telefoon of kom een langs in onze showroom. Bekijk ook onze kosten overkapping tuin of aluminium overkapping prijs pagina om de kosten van een goedkope tuinoverkapping te berekenen.

  Een offerte op maat bij Overkapping33.nl

  Weet jij niet wat voor glazen deuren veranda je nodig hebt of weet je niet precies welke afmetingen je nodig hebt? Geen probleem, wij stellen graag een uitgebreide offerte op maat voor je op. Wanneer je ons voorziet van de maten van je terrasoverkapping kunnen wij eenvoudig voor je uitrekenen welke glazen schuifdeuren veranda je nodig hebt. Wil je nog uitgebreider informatie en- of advies? Dan kunnen wij er ook voor zorgen dat een monteur bij je langskomt. Deze meet dan alles exact en voorziet je van uitgebreid persoonlijk advies op locatie. De kosten voor het inmeten is afhankelijk van jouw woonplaats. Vraag onze klantenservice over het inmeten en zij helpen je graag verder.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »