Sluiten

Categorieën

Filters
  Vrijdag 28 April 2023

  10 tips voor een gezellige en sfeervolle terrasoverkapping

  Het decoreren van je terrasoverkapping kan een groot verschil maken in de sfeer van je buitenruimte. Wij geven je graag een aantal tips om de sfeer onder de overkapping te verbeteren. Hieronder vind je 10 tips om je op weg te helpen!

  1. Creëer een gezellige zithoek

  Met een paar comfortabele stoelen en een tafel creëer je al snel een gezellige zithoek. Voeg kussens, een kleedje en een paar planten toe voor extra sfeer.

  2. Maak gebruik van verlichting

  Verlichting kan de sfeer van je overkapping enorm verbeteren. Hang bijvoorbeeld lichtslingers op, plaats een paar mooie lantaarns of kies voor led verlichting die geplaatst worden in de balken van de terrasoverkapping.

  3. Voeg planten toe

  Planten kunnen de overkapping opfleuren en zorgen voor een groenere omgeving. Kies bijvoorbeeld voor hangende planten of zet een paar grote planten neer. Als je voor een natuurfeel wilt gaan, zijn platen zeker een aanrader!

  4. Kies voor een terrasverwarmer

  Een terrasverwarmer is een ideale toevoeging in de koude maanden als je onder de overkapping heerlijk wilt genieten onder het genot van een kop koffie. De terrasverwarmer creëert een perfecte sfeer voor in de koude maanden.

  5. Creëer een buitenkeuken

  Een buitenkeuken is niet alleen praktisch, maar kan ook de sfeer van de overkapping verhogen. Kies voor een barbecue, koelkast en een paar mooie accessoires.

  6. Speel met kleuren

  Kleuren kunnen de sfeer van de overkapping bepalen. Speel met kleuren om de ideale sfeer onder jouw overkapping te creëren. Je kunt spelen met de kleur van de kussen, de loungeset, gordijnen en nog veel meer.

  7. Hang kunst aan de muur

  Kunst kan een persoonlijke touch aan de overkapping geven. Hang bijvoorbeeld een mooi schilderij of foto op.

  8. Voeg een waterornament toe

  Een waterornament kan rustgevend werken en de sfeer van de overkapping verhogen. Kies voor een kleine fontein of een waterornament.

  9. Plaats een TV

  Wil jij in de zomer voetbal kijken met je vrienden terwijl de barbecue aanstaat? Het kan gewoon wanneer je een TV plaatst onder je tuin overkapping. Een TV plaatsen zorgt voor gezellig sfeertje en is daarom ook een echte aanrader.

  10. Maak het persoonlijk

  Voeg persoonlijke items toe, zoals foto's of souvenirs. Hiermee geef je de overkapping een persoonlijke touch en heeft het een warmere sfeer.

  Hopelijk hebben deze tips je geholpen bij het decoreren van je aluminium overkapping. Met een paar aanpassingen kun je al snel een gezellige buitenruimte creëren. Veel succes met het decoreren! Voor tips en tricks kun je altijd onze klantenservice contacteren die je graag adviseert.

  Recente artikelen

  Manage cookies