Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Zijwand

  Ben jij opzoek naar een zijwand of zijspie voor je overkapping? Dan ben je bij Overkapping33 aan het juiste adres. De terrasoverkapping is heden ten dage meer dan alleen een overkapping. De ruimte die je creëert doormiddel van een overkapping wordt nu vaak gezien als een extra woonkamer. Door je terrasoverkapping aan de zijkanten af te schermen zo Toon meer

  Type

  6 Producten
  Vaste Wand Lido Nero Mat Zwart

  Vaste Wand Lido Nero Mat Zwart

  De vaste wand uit de serie Lido is ideaal te com...
  Leverbaar
  €1.209,-
  Standaard Spie Glas Maatwerk

  Standaard Spie Glas Maatwerk

  Het glas van de glasspie wordt standaard gelever...
  Leverbaar
  €841,-
  Standaard zijwand terrasoverkapping met glas
  Leverbaar
  €1.090,-
  Standaard zijspie terrasoverkapping met glas
  Leverbaar
  €509,-
  Standaard zijwand terrasoverkapping met polycarbonaat
  Leverbaar
  €739,-
  Standaard zijspie terrasoverkapping met polycarbonaat
  Leverbaar
  €355,-

  Ben jij opzoek naar een zijwand of zijspie voor je overkapping? Dan ben je bij Overkapping33 aan het juiste adres. De terrasoverkapping is heden ten dage meer dan alleen een overkapping. De ruimte die je creëert doormiddel van een overkapping wordt nu vaak gezien als een extra woonkamer. Door je terrasoverkapping aan de zijkanten af te schermen zorg je ervoor dat je elke seizoenen kan blijven genieten van je tuin.

  De zijwanden en zijspies van Overkapping33 worden gemaakt van a-kwaliteit polycarbonaat. Doormiddel van deze platen zorg je ervoor dat de wind geen kans maakt om je overkapping binnen te komen. De frame van de zijwanden en zijspies is van aluminium. De zijwanden en zijspies kan je tegelijkertijd bestellen met je overkapping, of als je ze tijdelijk niet nodig hebt, kan je deze altijd in een later stadium aanschaffen. Mocht je jouw overkapping helemaal willen afsluiten raden we je ook een glazen schuifwand (ook wel aluminium schuifpui genoemd) aan. Ga direct online de kosten overkapping of schuipui kosten berekenen!

  Bestellen van een zijwand of zijspie overkapping doe je eenvoudig online op Overkapping33

  De zijwanden en zijspies in ons assortiment zorgen voor een ideale afsluiting van je terrasoverkapping aanbieding. Heb je de maten berekend en de keuze gemaakt welke je gaat toepassen? Dan kan je overschakelen naar bestellen. Selecteer je gewenste breedte en kleur en platen die je wilt toepassen. Zo heb je jouw standaard zijwand samengesteld en kan je bestelling doorzetten door het invullen van je gegevens. Wil je een zijwand op maat? Dan moet je jouw breedte en hoogte doorgeven in centimeter, zodra je de rest van de stappen hebt doorlopen kan je ook bij de zijwand op maat, je zijwand bestellen.

  Manage cookies