Tweede paasdag (maandag 1 april) zijn we gesloten. Vrolijk Pasen!

Sluiten

Categorieën

Filters
    Maandag 27 Februari 2023

    Creëer een luxe buitenleven met een aluminium overkapping van topkwaliteit

    Een aluminium terrasoverkapping kan een fantastische manier zijn om te genieten van het buitenleven, zelfs als het weer niet meewerkt. Het biedt bescherming tegen de regen en de zon, en geeft jouw tuin een mooie uitstraling. In dit artikel zullen we ons richten op aluminium terrasoverkappingen en waarom ze een geweldige keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogstaande en duurzame overkapping voor hun terras.

    Duurzaam en weerbestendig

    Allereerst is het belangrijk om te weten dat aluminium terrasoverkappingen een uitstekende keuze zijn vanwege hun duurzaamheid en weerbestendigheid. Aluminium is een sterk materiaal dat niet roest en dat maakt de elementen bulletproof voor allerlei weersomstandigheden! Bovendien zijn aluminium terrasoverkappingen enorm eenvoudig te onderhouden en schoon te maken. Dat betekent jarenlange plezier van jouw terrasoverkapping zonder zorgen te maken over de conditie van jouw aluminium terrasoverkapping!

    In allerlei maten leverbaar

    Een ander voordeel van aluminium terrasoverkappingen is dat er voor iedereen wel een geschikte overkapping is te bestellen. De overkappingen zijn leverbaar in allerlei breedtes en uitvallen. Online kun je zowel aluminium overkappingen met glas als polycarbonaat dakplaten bestellen in verschillende formaten. Naast het formaat, kun je ook kiezen uit verschillende kleuren. De standaard kleuren zijn antraciet, wit en crèmewit, echter op aanvraag zijn er ook overige kleuren leverbaar tegen een meerprijs. Zo zul je altijd een overkapping vinden die bij de stijl van jouw woning en tuin past.

    Waarom een aluminium terrasoverkapping?

    Maar waarom zou je kiezen voor een aluminium terrasoverkapping in plaats van bijvoorbeeld een houten overkapping? Ten eerste is aluminium veel duurzamer en weerbestendiger dan hout. Hout kan rotten, kromtrekken en uiteindelijk zelfs instorten onder invloed van de weersomstandigheden. Een aluminium terrasoverkapping is veel beter bestand tegen deze problemen, en kan daardoor veel langer meegaan dan een houten overkapping. Bovendien is een aluminium terrasoverkapping veel onderhoudsvriendelijker dan een houten overkapping. Je hoeft het niet te schilderen of te beitsen, en het kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek. Een ander groot voordeel van aluminium terrasoverkappingen is dat ze perfect zijn voor het creëren van een gezellige buitenruimte. Met een overkapping kun je jouw terras het hele jaar door gebruiken, ongeacht de weersomstandigheden. Je kunt er zelfs glazen schuifwanden, verlichting en terrasverwarmer aan toevoegen, zodat je ook op koudere avonden heerlijk buiten kunt zitten. Een aluminium terrasoverkapping is dus niet alleen een praktische keuze, maar ook een gezellige en comfortabele toevoeging aan jouw buitenruimte.

    De aluminium terrasoverkapping modellen

    Mondo

    De Mondo is de populairste terrasoverkapping van Overkapping33. Het is een terrasoverkapping met polycarbonaat dakplaten en kan worden geleverd in breedtes tot maar liefst 10 meter. De polycarbonaatplaten zijn lichtgewicht en hebben een hoge slagvastheid, waardoor ze bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Bovendien bieden ze ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

    Rando

    Vervolgens hebben we de Rando terrasoverkapping. De Rando terrasoverkapping is een terrasoverkapping met glazen dakplaten en is ook leverbaar tot 10 meter breed. De glazen platen bieden een meer elegante uitstraling en geven een prachtig uitzicht op de hemel. Bovendien is het glas bestand tegen zware belasting en biedt het ook bescherming tegen UV-straling.

    Raldo

    De Raldo is een vrijstaande terrasoverkapping met 4 staanders. Deze terrasoverkapping heeft, net als de Rando, glazen dakplaten. Het is minder populair dan de andere modellen, maar het is nog steeds een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een vrijstaande overkapping. De vrijstaande overkapping zorgt voor een luxueuze uitstraling, echter is het prijskaartje ook wat hoger dan een ‘standaard’ overkapping.

    Ongeacht welk model je kiest, je kunt er zeker van zijn dat je een hoogwaardige terrasoverkapping in huis haalt wanneer je kiest voor een overkapping van Overkapping33.nl. Weet jij al welk model jij gaat kiezen? Wacht niet langer en bekijk de modellen direct online!

    Recente artikelen

    Manage cookies