Sluiten

Categorieën

Filters

  Een overkapping kopen bij Overkapping33.nl

  Een overkapping kopen doe je bij Overkapping33.nl; een ruime keuze, topkwaliteit, super scherpe prijzen, alles onder één dak (van de fundering tot en met zonwering en verlichting) en indien gewenst volledig op maat. Wanneer je op zoek bent naar een overkapping, ben je bij Overkapping33 dus aan het juiste adres. Wij bieden onder andere een prachtige selectie terrasoverkappingen, glazen schuifwanden, carports en daarnaast alle gerelateerde producten die jouw overkapping compleet maken, van fundering tot en met verlichting en zonwering. Indien gewenst kunnen wij jou ook in contact brengen met ervaren installateurs en monteurs. Zo ben je volledig ontzorgt en uiteraard verzekerd van een prachtige overkapping.

  Type overkappingen

  Binnen onze collectie vind je twee type overkappingen. Namelijk de aluminium overkapping die je tegen de gevel plaatst of de aluminium overkapping / carport die vrijstaand is. Deze twee type overkappingen zijn leverbaar in allerlei gewenste stijlen en wanneer je online de stappen doorloopt, heb je binnen enkele minuten een overkapping naar wens samengesteld. De aluminium overkappingen in ons assortiment zijn leverbaar in drie standaard kleuren, gaan tot een breedte van maar liefst 10 meter, een uitval van 5 meter en zijn leverbaar met zowel polycarbonaat als glazen dakplaten. Ga direct een overkapping naar wens samenstellen en sta versteld van onze scherpe prijzen en A-kwaliteit.

  Voordelen van een overkapping

  De overkappingen die wij aanbieden hebben enorm veel voordelen. Zo is een overkapping van aluminum zo goed als onderhoudsvrij, heeft het een moderne en robuuste uitstraling en een extra lange levensduur. De overkapping wordt vaak gekozen in antraciet omdat de donkerdere kleuren tegenwoordig een moderne look hebben. Echter kun je ook kiezen voor wit of crème wit. Verder is een overkapping ook af te sluiten en hierdoor ook te gebruiken als aanbouw. Kies voor een overkapping met zijwanden, en aan de voorkant een schuifwand voor een sublieme uitstraling en een goedkoop alternatief voor als aanbouw.

  Overkapping bouwpakket

  Wanneer je een overkapping besteld bij Overkapping33.nl, krijg je een complete overkapping bouwpakket geleverd. Een bouwpakket houdt in dat je direct aan de slag kunt met het monteren van jouw overkapping. De overkapping bouwpakket wordt gratis bij je thuis geleverd. Een overkapping bouwpakket monteer je stapsgewijs met behulp van onze montagehandleiding. Maak gebruik van onze montagehandleiding en voordat je het weet heb je jouw overkapping op maat gemonteerd en kun je genieten van een bedekte terras. Ga jij binnenkort online een overkapping bouwpakket bestellen of bezoek je onze showroom?

  Verrijking van jouw tuin

  Een overkapping verrijkt je tuin zodat je met mindere weersomstandigheden ook optimaal kunt gaan genieten in de tuin. Dat niet alleen, een overkapping is een ware toevoeging voor bij de woning omdat het eruit ziet als een luxueuze toevoeging, terwijl je deze tegen een scherpe prijs kunt bestellen bij Overkapping33.nl. Met een overkapping geniet je beschut in de winter van jouw tuin. Ook is de terrasoverkapping ideaal in de zomer. Je kunt langer genieten in de tuin tijdens zomeravonden. Met de verschillende opties zoals terrasverwarming, zonwering en LED-verlichting, kun je een overkapping compleet naar wens samenstellen, zodat je iedere seizoen en tijdstip onder de overkapping kunt gaan genieten.

  Creëer een tuinkamer

  Wanneer je niet alleen overkapping wilt, maar een complete tuinkamer wilt creëren, is het met onze producten mogelijk. Om een tuinkamer te creëren heb je binnen ons aanbod een overkapping, glazen schuifwand, zijwanden en in sommige gevallen zij-spieën nodig. Wanneer je deze producten tezamen besteld binnen onze webwinkel, kun je jouw tuinkamer naar wens samenstellen. Voor hulp met het samenstellen van de juiste tuinkamer, kun je altijd onze klantenservice bereiken. Je kunt een bezoek brengen aan onze showroom, maar je kunt ons ook bellen of mailen. Met jarenlange ervaring kunnen wij je op maat helpen met het samenstellen van de juiste tuinkamer.

  Lees onze blogs

  Meer lezen? Bekijk alle posts
  Manage cookies